aslhankrhan94 bebekrehberi Gerçekten yavaş kilo almak ve bol su içmek tek çözüm bence 🤭 Kardeşim çok su içerdi ve hiç çatlağı ödemi filan olmadı. Bende şimdiden şişmeye başladım çatlaklar da yakında selam verir 🤭
Mervepera Kubrailkan vazelin kullanıyorum canım biooil kullanıyordum doktorum en iyi vazelin boşa para verme dedi gayette memnunum çok güzel nemlendiriyor bio oil halt etmiş yaninda😁🤭
kuzucugunannesiii Fnen Aynı durumdayım bende. Güzellik merkezi araştırıyorum, doğumdan sonra gideceğim inşallah 🙏
1-2isim Haftaya kadar hiç çatlağım yoktu ama 36. Haftanın sonunda kaşıntı başladı ve çatladım 🤦🏼♀️ Bio oil kantaron yağı madecasol ve Hindistan cevizi yağı kullanmama rağmen
Mom727373 Hasretim16 Genetik savı bende de tutmuyor. Annemde çatlak yok ablamda yok benim doğuma daha çok var goguslerimde çatlama oldu simdiden
Buse103455 Mom727373 sütyen bende kullanamıyorum ama son zamanlara çocuk doğduktan sonra emzirme döneminde destekleyici sudyen kullanmayın sütünüzü geri iter felan dediler bnde normal penyelerden kullanıyorum ztn destekleyici kullanmam bu dönemde
Asli6- Melike bende doğal kantaron yağı kullanıyorum a daha 24. haftadayim. doğumdan sonra da hiç olmuyo mu siz doğurdunuz mu 🤗🙏🏻
Seyma_ck Kubrailkan tam 32.haftaya kadar bir şey yoktu benim de o sabah aynaya baktığımda gördüm ben de ilk çatlakları hemen sarı kantaron sürdüm inşallah artmaz ama artacak gibi görünüyo.Bebek yağı kullanıyordum ben de ama çatlayacağı varsa çatliyormuş zaten genetikmiş biraz ve boo.su içmek gerekiyormuş onu da ben yapamıyorum bulantılar dan malesef🥴sağlıkla gelsinler de bunlar olacak şeylerdi zaten😇
Ozgebhb Kubrailkan valla ne bulursam yağlanıyorum 🤣 mustela, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, bebe yağı, vücut losyonları 31. Haftama geçtim şimdi de lierac aldım bakalım şu ana kadar olmadı inşallah olmazda 😬 bir de çok su tüketmeye çalışıyorum 😊
M_kemal Bol su içerim yaklaşık 3 lt, yağlar, kremler vs kullanırım. 32. Haftamda göbeğim bir anda büyüdü ve çatlaklar oluştu. Ama hiç önemli değil ☺️ kızımın bana verdiği hediyelerden biri sadece. Çatlayacak göbek her şekilde çatlıyor. Bunu kabul edip sürecin tadını çıkarmak gerek 😅
Nistik Kubrailkan tavsiye üzerine doğal çeşitli yağ karişimi olan bi çatlak kremi kullanmaya başladım. Teyzemin bi arkadaşı yapiyor vazelin gibi birsey 26 haftayim basladım kullanmaya bakalim işe yariycakmı. Umarim yarar. Yararsa oneri postu acicam:))
Sevdanur522 Kubrailkan 15. Haftadan bu yana gurese giden pehlivan gibi yaglaniyorum ama ne fayda gobegim hep catladi daha 21 haftaligim
Sifa23 Kubrailkan çatlaklar için en en en iyisi kayısı çekirdeği yağı ve badem yağı ben bunları kıllanıyorum gidiyor.Benimde 34.haftadan sonra çatladı karnım ve göğüslerim
Sifa23 Ama şu bi gerçek ki herkesin bünyesi farklı herkesin geçmiyor tamamen bazılarının da komple gidiyor iz bile kalmıyor inşallah bizim de kalmaz😂
Busra_06 Kubrailkan Merhaba Bende 34+2 oldum bugün :) bu postu okumadan önce bende yeni farkettim yeni yeni çatlamışım 3 gün önce sanki yoktu bunlar 🙊 gebeliğimin 5. Ayından beri bebe yağı vazelin ile nemli bırakıyorum ama çatlıcaz galiba 😃
unkowngirl Ben çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum. 39 haftalık gebeyim doğumuma günler var ve iki gün önce göbeğimde çatlaklar gördüm. Gebeliğim boyunca göbeğim hiç kaşınmadı. Ben de özellikle göbek kısmıma elimi sürmedim ve sürekli at kılı fırçası ile yağladım kendimi. Fakat gel gör ki yine de göbeğim çatladı.