Melisss_c Kubrailkan valla mustela yağ, lierac, bio oil, badger göbek kremi ne varsa kullandım sonuc çatlamayan yer kalmadı😅 güreşçi gibi gezdim 3.aydan beri genetik ve kilo alımıyla alakalı bence tabi illa azaltmıştır ama çatladım sonuc olarak
ebru2871 Melisss_c kilo alımından kaynaklanmıyo bence ben 25+5 deyim ve kilo almadım - 1 ile devam ediyoruz ve inanılmaz derecede yırtık ve çatlaklar oluştu bence genetik
dlrdnmzaln Kilo alımıyla da ilgisi yok sanki ya 33 haftalığım 3 kilo aldım sadece. Ama göbeğimin altında yatay çatlaklar oluştu 1 hafta içerisinde. Bu zamana kadar çatlamadım diye seviniyordum ama olacağı varmış 🤦🏻♀️ En kötüsü doğumdan sonra da çaresi yok çatlağın çözümü yok 🙄 Canları sağolsun bebelerimizin ne yapalım artık 😂
Sevgi02020 Kubrailkan https://imgyukle.com/i/EWM8uc 32 +5den selamlar çok kaşınıyor acayip dolunca acıyor Dalin bebek yağı kullaniyorum inşallah hayırlı evlat olurda çektiğim hamileliğe doğuma değer diyorum🥰
Yaseminakts @Kubrailkan bende gebeliğimin ilk aylrı bio oil kullanmıştım daha sonra bitince hindistan cevizi yağı ve kakao yağı birlikte kullanıyorum aynı zamanda hindistan cevizi yağını gögüs ucu içinde kullanıyorum. Hiç çatlağım yok diyemem illaki küçük çatlaklar oluştu ama doğumdan sonra devamlı kullanımda kakao yağının çatlak giderici özelliği olduğunu okumuştum. Geçmezsede hiç problem yapmıyorum kendime. Bu arada 39+2 hamileyim
Nur123aa Kubrailkan benimde çatlağım yok şükür sadece kalça tarafımda çıktı ben gobegimle göğsüme zeytinyağlı nemlendirici kullanıyorum bı arkadaş tavsiye etmişti kalça tarafına sürmedim orda çıkmış 🤦🏻♀️😄
Zuleyhakazan Kubrailkan vallaha canım 28 +2 günlüğüm normalde hiç sevmem krem sürmeyi şuanlik çatlağın yok ama arada zeytin yağlı kremden sürüyorum inşallah olmaz ya 😓
ebru2871 Kubrailkan hamileliğin başında bio oil yağı kullandım zerre etki etmedi hindistan cevizi yağıda kullandım şimdi de sarı kantaron yağı kullanıyorum ama yırtılma ve çatlaklar var bence genetik
Hafize3536 Ben 1.78 boy 60 kloyla hamile kaldım şuan 67 klodayım 25+4 haftalığım 3 ayımdan sonra yağ catlak kremler sürmeme ragmen hergün kaşınıyorum resmen yağla yıkanıyorum ama malesef yapı meselesi günde 3 defa sürmeme ragmen dün akşam bacak baldırlarım kırmızı kan toplamıştı catlıyordu yani durduramıyorum hayatım boyunca hep zayıftım galiba beden şaşırdı🤣🤣🤣 klomu görünce
Lara35 Kubrailkan 2 kutu lierac ,Hindistan cevizi yağı ,bio oil. 30. Haftadayım alt karında iki çizgi olmuş bacağımda olmuş yani ne yaparsak yapalım genetik ve cilt tipi olacağı varsa oluyormuş 🙈