Madonna Kubrailkan Bende de aynı durum var canım. Hatta benim sadece karın bölgemde değil bacaklarımın arkasındada çatlaklarım var. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Birde zeytin yağı kullandım ama pek işe yaramadı. Yani canım bu çatlakları yok etmek mümkün değil 😔
Merve1504 Çatlaklara kısaca çare yok galiba hepimiz az da olsa çokta olsa bunu yaşıcaz. Bence herşey genetik, yapıda varsa oluyor.
Rbkny Kubrailkan lierac ve bebek vazalini ilk gebeligimde 10. Haftada kullanmaya başladım ve carlagım hiç olmadı suanda 12 hafta dayız yine lierac ve bebek vazalini ama vucuduna baglı doktorum ögle demişti vucuduna catlamaya meyilliyse ne kullanırsan kullan catlar sadece bol su iç emi onerdi birde cok şükür ilkinde olmadı bu dada olmaz umarım
Nazliolmaz Kubrailkan ben 16 hafta da çatlamaya başladım sen yine iyisin 35 haftamdayım karnımda çatlamaktan yer yok ama olsun kızımın canı sağolsun diyorum 😂
asellmom Kubrailkan sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum 38. Haftadayım ama bu zamana kadar şunu anladım ki en kaliteli çatlak kremini kullansak ta çatlıycağı varsa çatlar. Benim karnımda hiç çatlak yok ama bacağından kalçama doğru oldu hem böyle yara gibi mor mor çatladı sonra beyazlıycak muhtemelen çatlıycak yer çatlıyor işte önüne geçemiyoruz
dygkrgl 38.haftamdayım, Bio-oil liearac, vazelin kullanmama rağmen 35.haftamda çatladım. Bence tamamen vücut yapısıyla ilgili.
tazeannecik1 Kubrailkan Bence bu kesinlikle genetik bir durum,ben doğum yaptım 1 ay olacak ne hamilelikte ne sonrasında çatlak oluşmadı hiç bir şey kullanmadım sadece ilk 3 ay unutmadığım sürelerde bio oil sürdüm sonra bıraktım ama
Ozlemayaydin Valla cok şükür benim karnım da catlak olmadı hiç 3 oğluma da olmadı 4.geliyor bakalım ama bacaklarımın en yukarısı catladı😀
Mrvnehir208 Kubrailkan 26 haftalik oldu bebegim daha catlagim yok 3. Cocugum cok şükür hiç olmadı şimdiye kadar
Mrvnehir208 Kubrailkan bol su icmenin cok faydası varr ben çok içerim üçüncü gebelikte catlagim olmamasini ona bağlıyorum ben🥰😍🤩
Burcukose Kubrailkan bol su için bir de anne geni çok önemliymiş ya :) ne yaparsak yapalım önlem de alsak olacak olan oluyor ama tabi ki tedbiri elden birakmamaliyiz. Bu arada ben de Hindistancevizi yağı kullanıyorum bir de dalan marka zeytinyağlı losyon He bu arada 14+1 daha ama kiloluyum :(
Askpare Kubrailkan bio oıl 9 aya girerken kullanmaya başladım ama önceden kilo aldip verdğm içn esnek bence suan çatlamadm 38 haftamdaym :) inşallah çatlamaz göbüş
Mine_arslan Kubrailkan aklima dusurdun bak ben 15 haftaligim. Bisiyle suruyyum gidiyumde 😂ama catlak vs goremiyorum ya nasil bsiiy merak ediyorum. Anneleerimizde falan iz var hala mesela. Ama bana erken sanirim😂
sendekimsinnn Mom727373 mor kırmızıysa çatlqk malesef bendede öyle oldu ilk mordu sonra kırmızı çizgiler oldu