Cemretoprak AhsenMila ben de öyle suan 27. Haftadayim en son 3 hafta önce gitmiştim doktora 13 kilo almıştım şimdi kaç oldum acep. Bende sürekli acikiyorum ekmek yememeye çalışıyorum ama yinede alıyorum kilo
Uran5 Kaderbastu doktor muayenelerinde bunu doktor bir sorun olarak görmüyor değil mi sağlıklı beslendiğimiz sürece de bebis gerekli besinleri alıyor değil mi
Kaderbastu Uran5 hayır hiçbir sıkıntı yok bebek gelişiyor çok şükür günde 3 öğün yemek yiyorum geçen hafta gittim doktora her şey yolundaydı
ilkheyecanim96 Mizgin09 bende -2ydim şu an durum ne bilmiyorum kilo aldığımı zannetmiyorum sizin cinsiyet belli mi?
Sevgi0478 AhsenMila kayınvalidemdeyim çok çekiniyorum o ne verirse onu yiyorum bazen acıkıyorum utanıyorum demeye mide bulantılarım var
Gnscgla AhsenMila 35haftalığım 14aldım toplamda son 2aydır sabit ve bugünde 1kilo düşmüş nedenini anlamıyorum ilk gebeliğimde rekor kırıp 25kilo almıştım ve aynı şekilde yiyorum aslında her hamilelik gerçekten farklı
Aayseee 18haftalığız 2kilo aldım umarım doğuma kadar çok almam 🙂bu kilo konusunda çok titiz davranmıyorum ama yınede dıkkat etmeye çalışıyorum 🙂
Yamur12345 GizemAykut aynn bende öyleyim ilk zamanlar hiçbirşey yemiyordum şimdi biraz daha iyiyim inşalah alırım bundan sonra
ozlem20233 AhsenMila bende 18+1 haftadayım 18 hafta boyunca 10 kilo verdim şimdi 1 haftadır aynı kilodayım artık sabit kaldı vermiyorum en azından 😊
nargiz23 AhsenMila 39. haftadayım. Yarın sezeryan olacağım. 10 kilo aldım. 57 ile başladım İnşallah 67 ile bitireceğim♥️
Mom727373 AhsenMila İştahım her zaman ki gibi yüksek ama yedikten sonra rahatsız edici oluyor. Yemek yeme eylemini artık sevmiyorum. 15 kilo aldım. 32 Haftadayim.
Duyguug AhsenMila valla ben 9+6 dayım daha çok küçügüz 50 kilo ile hamile kaldım şuan 53.5 kiloyum. İdeal kilomun altındayım zaten normalde 70 kilo bile olsam kilolu görünmem çünkü boyum 1.71 hiç kasmıyorum sürekli yiyorum 😂