Esrasenturk8 AhsenMila 24 e kadar 11 kilo aldım herkes sen cok kilo alırsın dedi. 24 den 35 e de 1,5 kilo aldım sadece
Smgesmge Ecceee rica ederim ne demek 😌 muhtemelen çalışmadığınız için vücudunuz alışmaya çalışıyordur düzene. Çok da takmaya gerek yok esasen sağlıklı olalım yeter 🌸
Ark AhsenMila bizde 4 ayı yeni bitirdik 5 kilo aldık 18 haftalığız boğa kadını olarak bu kadar dayanabildim 😂
ozlem20233 Ark aynen benim mide bulantısı kusma falan çok oluyordu bişey yiyemiyordum ondan çok verdim 😂
Zeynosunannesii Cnrmom böyle kilolu hamile kalan insanlsr çok az Aliyo benim çevremdekilerde öyle oldu zayıflar birden yükleniyor sanırım 😁
Hicoo 36+5 82 de hamile kaldım 85 kiloyum 😔 ama bebek 34 haftada 2700 çıktı kilosu ilk gebeligimde çok kilo almıştım ama kızım 2980 gram doğmuştu
Ceylanguller AhsenMila ben kilo verdim 4 kilo alamıyorum üstüne veriyorum iştahım gitti mide bulantısından kabızlıktan yemege korkuyorum
Burcusenkoc Tgcperi hadi ya oluyor vallahi hiç anlamadım çok yemiyor gibiyim de 😂😂 ama tatlı canım çok istiyor
Siracinannesi AhsenMila 24 haftalığım 10 kilo aldım 😅 canimn ne isterse yiyiyorum vallaha zaten çok zayıftim bana iyi oluyor kilo 😅