ipekveatlas miraclemucizee hayır ilk gebeliğim üstelik 1 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım ve dediğim gibi hep giderim tuvalete.. zaten spermler çok hızlı yatsan da kalksan da gideceği yere gidiyolar
Tomrishatun miraclemucizee ben :) ilk ay hamile kalmıştım hocbirseyde özellikle yapmamistik hatta deli gibide temizlik yapmıştım sonra tabi kalp atışını duyamadık kurtaj oldum sonra denemediğin ovilasyon denemediğin pozisyon takip etmediğim program kalmadı yok anam yok amuda kalkmadigim kaldi
miraclemucizee Tomrishatun demi derin ilşki olsun Ayağını havaya kaldır diyorlar derin de oldu yattım da daha napsam
Busramzcgl Ben isteyerek gebe kaldım ama aşırı bilgisizdim bu konuda, ilişkiden sonra kalkardım genelde tuvalete giderdim sonra gelir uzanırdım yada otururdum keyfime göre, 2 ay olmadı 3. Ay oldu ama istiyorduk 2 senelik evliyiz
T1996 miraclemucizee beeenn hiçbir zaman yatmam hatta çok yeni evli olduğum için her seferinde silerim eşim cesaret edemiyordu henüz çok afedersiniz tuvalete gider içini dışını temizlerim ama bunu yaparken de inşallah gebe kalırım diye eşime çaktrmadan dua ediyordum ihihihihi ben çok istiyordum çünkü vee ağustosta evlendim ekim 19da hamile olduğumu öğrendim yani rabbim var edecekse her türlü ediyor😍
drytcvkarsln miraclemucizee ilk bebegımde resmen ayak dikip yıkanmadan yatıyordum hep tutsun diye… ama suan 2. Gelıcek allahımın iznıyle hatırlıyorum ilişki sonra sıcak duş ve kese keyfı yapmıstım 🤣🤣tuttu yane
Melekk8 miraclemucizee canım ben kaç doktordan dinledim ilişkiden sonra yatmanın hiç bir anlamı yok diyor doktorlar siz yatma pozisyonuna geçene kadar spermler rahme çoktan ulaşmış oluyormuş çok hızlıymış o yüzden endişelenme
Tazeanne0134 miraclemucizee ilk gebeliğim de yattım ama şimdi 30+1 haftalık hamileyim bırak yatmayı işi bile yapabildiğimize şükrediyorduk 😂😂 inşallah size de Rabbim sağlıkla nasip etsin
Mucizebekliyorum2 miraclemucizee ben son gebeliğim o şekilde olmuştu hiç gebelik düşünmüyoduk hatta korunuyoduk kaza oldu bi kaç kez sanırım ozaman hamile kaldım ve ilişki bittiği gibi ayağa kalkar tuvalete çıkardım