alonee miraclemucizee bu tür şeylere inanmıyorum ben canım. Zaten sperm hücreleri çok hızlı hareket ettiği için istersen bir saat yat yani tamamen nasip. Bende hiç yatmadım.
Opheliaaa miraclemucizee Ben hiç regl görmeden hamile kaldım herhangi bir şekilde içime bslmyrdu ama ben genede tuvalete çıkıyordum ne olur ne olmaz diye. Nasıl oldu ne oldu gene anlamadım hamileyim 😮
Mehtapca06 Yani ben öyle kaldım bu hamileliğimde emziriyorum diye oğlum ağlamadan hemen kalkıp duş alıyordum emzirmek için ama hamile kalmışım
Merve5306 Mehtapca06 Duş almadan neden emzirmiyordunuz? Dinen bir sakıncası var mı yoksa içiniz rahat etmediğinden mi? Ben de yeni doğum yapacağım hiç düşünmedim bu konuyu. Hemen de banyo yapmayı sevmem sabah namazdan önce kalkar yaparım.
miraclemucizee Villanelle erkek sperm bırakmadan nasıl hamile kalınıyor maşallah Ben amuda kalkmadığım kalmadı olmuyor
Nisa12345 Valla var mı üste çıksın diye yazıyorum senin için ben hep yatarım yüzüstü ayağa kalkmam hemencecik. Sırtüstü yatınca hamile kalırsın diyorlar diye ben yüzüstü yatardım yine de hamile kaldım.
Limonzeytin Nisa12345 Yeğenime bizim gelin öyle hamile kaldı. Zaten spermler ne kadar fazla olrsa olsn rahım belirli miktarını içeri çeker gerisini dışarı atar oda akar olacağı varsa zaten oluyor. Nasp işi hayrlısı olsn
ipekveatlas miraclemucizee hayır ilk gebeliğim üstelik 1 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım ve dediğim gibi hep giderim tuvalete.. zaten spermler çok hızlı yatsan da kalksan da gideceği yere gidiyolar