Mucizebekliyorum2 miraclemucizee aynen şimdide olsunn diye kalçamınn altına yastık koyup saatlerce yatıyorum🥲
Secil0127 miraclemucizee 5ay boyunca her seferinde yattım ayaklarımı kaldırıp 6.ayda umursamadım hatta ilişkiden sonra direkt tuvalete gitmiştim ama hamile kaldım
Mikmikbuk miraclemucizee Tabiki de öyle de oluyordur.. ama bence bu sonrasında uzanma ve hemen duş almama spermin yumurtaya ilerlemesinde destek oluyor.
mavi18_ Ben hep tuvalete gidiyordum vallahi hemen ama olmuş yani biraz plansız bir bebiş gibi bizimki. Ben pcosluyum o yüzden hemen olmaz tedavi oluruz çok istersek gibi düşünürken oldu melek kızım
Secil0127 miraclemucizee aynen bana stres yapma çok etkiliyor demişlerdi inanmamıştım hamile kaldığım ay umursamadım hiç çünkü ev taşıma işleriyle uğraşıyorduk o ara oldu:)
Mikmikbuk miraclemucizee Allahım inşallah hayırlı sağlıklı nasip eder. Siz ne kadar denediniz bilmiyorum ama 1 yıla kadar normal🌸
Hicoo miraclemucizee bennn hemen kalkıp temizleniyordum hiç yatmazdim çocukça dusunmuyorduk ama oldu kazaya geldi 😃 sagsalim doğsun inşallah
edaliannee 2 ay neler denemedim yok yastık koy , ayakları yukarı dik , yok 1 saat bekle vs vs sonra ne mi oldu ? Eee yeter be kim uğraşıcak dediğim ay hamile kaldım 😂 yaniiii takmamak lazımmış
Anniii miraclemucizee ilişki oldu ikinci çocuk istemiyordum eşim istiyordu sanki içine kaçtığını hissettim hemen kalktım hopladim zıpladim ertesi gün hapı aldım ama iki.gun sonra alabildim ancak sonuç 36 haftalık hamileyim 😂 Rabbim nasip edecekse ne yaparsan yap oluyo çok şükür böyle hayırlısıymis hakkimizda ikinci kızım geliyor ilk kızım iki buçuk yaşında 🤗 Not: Kocalariniza güvenmeyin hanımlar 😂
Limonzeytin Nisa12345 Yeğenime bizim gelin öyle hamile kaldı. Zaten spermler ne kadar fazla olrsa olsn rahım belirli miktarını içeri çeker gerisini dışarı atar oda akar olacağı varsa zaten oluyor. Nasp işi hayrlısı olsn
ozge_arslan18 miraclemucizee hiç yatmadım hemen tuvalete sonra duşa girdim evliliğimin 3. Gününde hamile kalmışım