Srdm Kubraplt06- en son bi hafta önce vermiştim cumartesi 258 di dün tekrar verdim daha çıkmadı sonuç
Merviss_22 Selam güzel hamiş anneler bende 5+2 günlük hamileyim pazartesi doktor kontrolüme gideceğim kalp stilini duyabilirmiyim ?
Merviss_22 A_yca yaaa çok heyecanlıdır şimdi bende çok merak ediyorum ne zaman gitmemiz gerektiğini inşAllah o günler çok çabuk gelir 🥰🌸🐣♥️🌸🙏🙏
teachersrn Minnakyavrum beta normal ama kese küçük betaya göre. Daha büyük olması lazım kesenin dedi. Siz keseyi görebildiniz mi?
Kubraplt06- Minnakyavrum daha gidip kan vermedim cuma günü öğrendim pazartesi gidecem acaba direk ultrason gitsem keseyi görür mü
Minnakyavrum Kubraplt06- bende pazartesi sağlık ocağına gidicem rutin tahlilerrkn hepsini yapcam dedi ac karna bakalım usg da Perşembe gitcem belki kalp atışıyla birlitke gözükür ya 😍
Busra98_ Kubraplt06- RJD21 ya bizde su an 6+5 iz pazartesi tam 7 haftalık olduğunda randevumuz var kalp atısı duyulur mu sizce çok heyecanlı o anı yaşamak istiyoruz artıkk🥰
Srdm Kubraplt06- haftaiçi bi gün gidebilirsin ben geçen pazartesi gittim görünmez dedi pzartesi tekrar gidicem umarım görünür