bebekakca Anne9283 6 iburamin cold ve 1 tane arveles kullanmıştım . Oluşabilecek risklere karşı biz sorumluluk almıyoruz dedi . Ama kanamam falan asla olmadı başka bir doktora daha gittim riskli bir durum oluşmaz dedi
teachersrn Minnakyavrum beta normal ama kese küçük betaya göre. Daha büyük olması lazım kesenin dedi. Siz keseyi görebildiniz mi?
Minnakyavrum teachersrn hayır Perşembe günü randevum var o zamana kadar gözükür ki simide gözükür diyorlar
Srdm Kubraplt06- haftaiçi bi gün gidebilirsin ben geçen pazartesi gittim görünmez dedi pzartesi tekrar gidicem umarım görünür
Tubisss-im Bizde bugün 6+4 olduk dün kese göründü ama kalp atışını duyamadık 25 mart ta randevu verdi doktor bakalım inşallah duyarız kalp atışımızıda
Yngnaysgl Mubbzkr 5 haftalık iken gittim devlete gittim kese gözükmedi özele gittim gözüktü çoğu devlet hastanesinde gözükmüyormuş
Mubbzkr Yngnaysgl bende özele gidicem. Eğer gözükmezse 10 gün içinde tekrar giderim diye düşünüyorum.
gksuA Dilanhztm teşekkür ederiz 🌸 tüp bebek benim 💜 sağlıkla kavuşmak nasip olsun tek dileğim bu.. sizde sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza 🌸
benito Yngnaysgl bana da ilk kontrolümde ikiz olabilir dedi ama netliğe kavuşturmadı. Ben de çok merak ediyorum bunu
gksuA Yngnaysgl 5+4 te kese gördük benim tüp bebek iki ayrı kese. 25 martta umarım kalp atışı duyacağız 🙏🏼
benito Kubraplt06- 6+3 üz bugün itibariyle 🥰 doktor 3 hafta sonra gel kalbini duyalım dedi ama biz o kadar sabredemeyeceğiz 👼
Yngnaysgl @“benito”#p2 benito bana da aynısını dedi ama baska ikizi olan arkadaşım da 3 aylık iken netlik kazanmişti dedi.. ve ikiz olmasını cok istiyorum iki tarafta da ikiz var .