teachersrn Minnakyavrum merhaba, benim betam 4098 bu gün doktor kese çok küçük 5.haftaya göre dedi. Sanırım sağlıklı bir gebelik değil 😔
Aylisss teachersrn benim de öyleydi hatta doktor o kadar zor gördü ki ama hic yorum yapmadı bu sekilde. Birkac hafta geriden geldik . Mesela ben 7 haftalik olmusuzdur diye gittim o 6 haftalik dedi. Simdi 10 haftalik oldu hersey yolunda gidiyor.
2022Mom2022 Minnakyavrum 4+4 te kan verdim 4000 çıktı bugün 4+6 dayım doktorum normal dedi sizin kaç acaba 😁
ebru_gokbak Hbeyzab1 canım bende gittim sali günü öğrendim dün acile gittim görmek icn doktor goremedi alttan ultrasona girdim dediki çok küçük 5 haftadan bile.kucuk dedi cnku göremiyorum bide betam 408 çıktı düşük dedi
ebru_gokbak Bişey sorucam lutfenn yanitlarmisniz benim kasigima hafif bı ağrı giriyo bazen ve. Karın ağrım oluyo bazen normalmi kizlar
ebru_gokbak Hbeyzab1 canım benim de şuan hafif kasigim agriyo bazende karın agrim oluyo tabi durulmucak gibi ağrı değil belimed bazen agri giriyo ama doktor bana bebeği goremiyom dedi çok küçük olduğu için
tdincel 4+6 dayız geçtiğimiz salı keseyi gördük önümüzdeki çarşamba randevumuz var umarım kalp atışını duyabiliriz 🥰 heyecanlı bekleyiş
Butterfly_13 Hbeyzab1 rabbim izni ile inşallah bebeklerimizin kalbini gümbür gümbür 🥳 duyariz inşallah canım şimdiden çok heyecanlıyım 🌸🤍 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Lsvda Kızlar son reglime göre 7+2 olmam gerekiyor ama bugün doktor karnimdan kalp atışı duyamadi ve vajinal ultrasonla bakti ve duyduk çok şükür. Ama ölçtüğünde 7 haftaliktan küçük oldugunu söyledi. Sanırım geç döllenme. Başına gelen varmı acaba
begumcann Lsvda aynısını bugun ben yaşadım banada 7 haftalışum bende sesi cok derinden gelşyor dedi banada haftaya gel dedi haftasıyla aynı drğil dedi
bebekakca gizemlianne12345 çok teşekkür ederim evet daha sonra bir doktora daha başvurdum riskli ilaçlar değil dedi 🙏🏻
Mubbzkr 5+1 bizim 🙂 Pazartesi doktor randevum var, 5+3 olucaz o Zaman. Erken mi biraz kese görünür mü ?
Yngnaysgl Mubbzkr 5 haftalık iken gittim devlete gittim kese gözükmedi özele gittim gözüktü çoğu devlet hastanesinde gözükmüyormuş
Dimpleee 4+2 deyim iki gün önce betam 370 di. doktora gittiğimde keseyi görmek istiyorum acele etmeyeyim diyorum ama beklemek de baya zor