Mylove bilmiyorum ya bir çok video izledim kullananların yorumlarını okudum herkes işe yaradığını söylemiş zaten suya atıp bırakmıyorsunuz okunması gereken dualar varmış her şey Allahtan Allah’ın izniyle olsun da 🙏🏻
MERYEM ANA ELİ OTUUUUUU 🤩🤩🍃
Esrabozkurtt ben bi iki hafta daha beklicem henüz 35+1 deyim 38 den sonra hatta
Esrabozkurtt 39+3 de samcim geldi ve gelir gelmez esime felak nas ayetel kursi okuyup suya koydum ve o sudan 2 damla ictim hastaneye gittim 1 bucuk samtim acilmam vardi bebegimin kalp atislari yüzünden acil sezeryana alindim ama o sure zarfinda acilmam ilerlemisti dogumdan cikar cikmaz sudan çıkarıldı rahmim cabuk toparlanmis hemsireler ole soledi ise yariyor inanarak yapmaniz gerek sadece saglikla kucaginiza alin 🥰🥰🥰🥰❤❤
Koalaninannesi çok teşekkür ederim ☺️ 😍😍
Esrabozkurtt rica ederim ❤
Esrabozkurtt ben ilk doğumda yapmıştım ama medineden rahmetli ananem getirmisti onunda etkisi var bnce…37 haftada suya koydum üstüne dua okudum oyle duruodu kapiya yakın biyerde suyum gelince doğum zmani suyuyla bırlıkte gobegimden döktüm bi yudum ictim cok kolay oldu digumum hastaneye gttgmde 6 cm acilmm vardi.ama biz akrabalrla zikir tespitte çektik kuran okuduk zemzem ictm sancilaninca falan ben çok inaniyorum boyle seylere smdi ikinci hamileym yine yapicam Allah izin verirse 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Pinpirikanne yaaa çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu 😍 peki kaçıncı haftada doğum yaptınız 🙏🏻
Esrabozkurtt 38+3 de yaptım canm
Pinpirikanne çok teşekkür ediyorum tekrardan çok sağolun ☺️
@Esrabozkurtt canm evet o acildikca acilman oluo onu cikartiosun o kapandikca da rahmin kendini topladigi soylenio. Bizde ablamda koyduk hep. Ama onun duasi da var koyup suta onu okuosun
babynil çok teşekkür ederim inşallah denemek nasip olur en kısa zamanda ☺️
Esrabozkurtt evet buldum kilosu 500 TL gramajla veriliyor orta boy aldım 15 TL tuttu.. Amin inşallah 🤲