• Doğum
  • MERYEM ANA ELİ OTUUUUUU 🤩🤩🍃

Mylove bilmiyorum ya bir çok video izledim kullananların yorumlarını okudum herkes işe yaradığını söylemiş zaten suya atıp bırakmıyorsunuz okunması gereken dualar varmış her şey Allahtan Allah’ın izniyle olsun da 🙏🏻

Esrabozkurtt 39+3 de samcim geldi ve gelir gelmez esime felak nas ayetel kursi okuyup suya koydum ve o sudan 2 damla ictim hastaneye gittim 1 bucuk samtim acilmam vardi bebegimin kalp atislari yüzünden acil sezeryana alindim ama o sure zarfinda acilmam ilerlemisti dogumdan cikar cikmaz sudan çıkarıldı rahmim cabuk toparlanmis hemsireler ole soledi ise yariyor inanarak yapmaniz gerek sadece saglikla kucaginiza alin 🥰🥰🥰🥰❤❤

Esrabozkurtt ben ilk doğumda yapmıştım ama medineden rahmetli ananem getirmisti onunda etkisi var bnce…37 haftada suya koydum üstüne dua okudum oyle duruodu kapiya yakın biyerde suyum gelince doğum zmani suyuyla bırlıkte gobegimden döktüm bi yudum ictim cok kolay oldu digumum hastaneye gttgmde 6 cm acilmm vardi.ama biz akrabalrla zikir tespitte çektik kuran okuduk zemzem ictm sancilaninca falan ben çok inaniyorum boyle seylere smdi ikinci hamileym yine yapicam Allah izin verirse 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

@Esrabozkurtt canm evet o acildikca acilman oluo onu cikartiosun o kapandikca da rahmin kendini topladigi soylenio. Bizde ablamda koyduk hep. Ama onun duasi da var koyup suta onu okuosun

babynil tam olarak nasıl yapılıyor ?yapan deneyen var mı?

@Ozlem97 surahiye su doldurup icine koyuosun bi de duasini okuosun iste ama ne onu bilmiorm. O sudan icende var icmeyende. Dogum bitince cikartiosun kuruo kururken eski haline donuo