Zln2152 Anne88 ahaha gıı bende öyle bazen gebe olduğumu unutuyorum bir gebede hiç mi bulantı olmaz tiksinme olmaz önüme geleni yedim normal hayatta kş gibi ama tatlı eskisi gibi yemiyorum o garip😂😂
Birkuzucukbeklerken Zln2152 kiz kardesimin doktoru kemik yapısı kıza benziyor demisti 12. Haftasında nur topu gibi bi kizi var şimdi değişmedi
Zelihaemir Zln2152 yol canım ya benimoğluma 12. Haftada kemik yapısına göre kız demişti 16 da erkek olduğunu öğrendik hemde tesadüfen böbrek için ultrasona gitmiş oradaki doktor pipi gördüm kız değil dedi 😀
Zln2152 Zelihaemir ahahah hemen göstermiş pipiyi aferin spaya 😂 inşallah benimde erkektir de sonradan pipi falan görürüz😂😂
Anne88 Zln2152 hee ya hemen dicem değişmiş bende sivasliyim gii felan diyince dedim bakım nereli bu kizce😆
Anne88 Ipekkarakus0 valla ya bizimki elini alnina koymuştu rahatca açmıştı bacaklarını sanki güneşleniyor 😆😆😆
Zln2152 Anne88 ahahaha iyiki de İstanbul’da duruyon 😂😂 boşver sen orayı bende cağnım memleketi bıraktım buraya geldim buranın ilçesinde duruyom küçücük birşey ya 🤧😂
Zln2152 Anne88 ayy evet ya yabancı yere gelin gelmek kötü çevren yok arkadaş yok daha 7 aylık gelinim ☹️😂