Zln2152 aynuree detaylı da netleşir muhakkak kuzum bende şuan içim içimi yiyor bu bebeğin cinsiyeti ne tam olarak diye😂😂erkek olmasını çok istiyorum da bakalım hayırlısıyla inşallah 🙏
Zln2152 -PembePapatyam- aaa sonradan değişmiş cinsiyeti kaç haftalıkken kemik yapısından anladı canım
-PembePapatyam- Zln2152 16 haftada öyle dedi doktor göstermiyodu kesin diyemedi ama yapısı erkek denince öyle alıştırdık sonra detaylıda kız dedi bi daha sordum ama bacak arası bomboştu baya göstererek kız dedi artık inandık 😂😂
Zln2152 -PembePapatyam- ahahah şükür bu sefer net konuşmuş prensesin çok nazlıymış gı bak sen şuna 😂🥰 benimde değişir mi bilmiyorum yaaaa kemik yapısı %70 kız dedi de bakalım 🤔
-PembePapatyam- Zln2152 valla canım bence detaylını bekle kesinleşiyo bak o zman sabır bnce ❤️ geçmiş postunda gördümde bebeğin erkeğe benziyo hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olır ☺️
Zln2152 -PembePapatyam- ay allahım inşallah ya bir akrabamız var oda baktı erkek dedi birde beraber aynı gittiğimiz doktor ona da kemikten bakıp kız demişti şimdi bebek erkek 😂❤️
-PembePapatyam- Zln2152 burda yüzden canım aslında bacağını kapatmadıysa doktorun cinsiyeti görürdü ama seninkide benm kız gibi nazlım heralde 😂 erkeğe benziyo ☺️
Zln2152 -PembePapatyam- anam bir görsen hem hareketli hemde göstermiyor orasını burasını yaa ay Allah sesini duysun gı her haliyle kabulüz ama işte gönülden geçen de erkek bakalım 🥰❤️
-PembePapatyam- Zln2152 benmkide öyleydi doktor sallıyo falan dönüyo totosunu dahada yüzünü dönmüyodu 😂😂 amiin inşallah. Aynen öyle sağlıklı olsunlarda bizimki merak herkesin gönlünden geçiyo bişeyler tabiki canım inşallah gönlündeki olsun az kaldı detaylına ❤️
Zln2152 -PembePapatyam- Buda öyle Buda gı ilk başta uslu uslu uyuyordu herhalde sonradan doktor az buçuk karnıma vurdu bu hareketlenmeye başladı durdurabilene aşk olsun bir şeyini de görsek tamamdı😂😂 aynen güzelim detaylıya az kaldı hayırlıysa olsun da herşey rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canım ❤️ 🙏
gamzebngaa_dmr Zln2152 13 haftalıkken bana %80 erkek dedi 16 haftalıkken kız denildi sonra göstermiyor denildi en son 20 haftalıkken kız olduğunu öğrendim sonra alışveriş yaptım ve kızım oldu sende bekle değişebilir bişey alma
Zln2152 gamzebngaa_dmr seninde değişti demek ki. Bende o heyecanla birşeyler almak istedim ufak tefek sonda sağdan soldan dur acele etme yanılır falan dediler benimde yanılma olur mu bilmiyorum 🤷♀️
gamzebngaa_dmr Zln2152 valla çok olmuş sen bekle istersen canım benim başıma geldiği için şuan 11 haftalık olduk daha gitmedim 😂