aynuree Zln2152 ala ala kızlar da neden yanılma payı oluyor acaba bende onu anlamıyorum ya. Bende değişir mi diye bekleyenlerdenimmm
Merve_balaban123 Zln2152 kemik yapisinda 12. Hafta da öğrendim kiz diye değişmedi dahaca 14 haftaligiz kiz ve bizmki renkli utrasyon
Zln2152 Merve_balaban123 renkli ultrason olunca netleşiyor sanırım da bana herkes sende yAnılma payı olur diyorlar bende 16. Haftamı bekliyorum 16. Hafta da herşey tam netleşir diye
Merve_balaban123 Zln2152 banada herkez çok erken öğrendin değişiklik olur felann dediler ama doktorum net dedi canim bence sen onlara bakma içinden geldiği gibi davran kafani karıştırtma cnm
sevval_55 Zln2152 Kemik yapısı kese yapısı vs bunlardan cinsiyet tayini yapılamaz. Yapan doktorlarda sırf bir tahmin yürütmek için yapıyor kesin bir sonuç yok.
Zln2152 sevval_55 bende öyle düşünüyorum da doktorlarda %70 veya yüzdelik sonuçlar olunca kafa karışıklığı çok oluyor 😒
Zln2152 Merve_balaban123 her yerden birşey duyunca kafam iyice karıştı bende herşey olacağına varır der susuyorum ve 16,20. Haftayı bekliyorum 😕
sevval_55 Zln2152 boşver sen onları canım cinsel Organı oluşsun bi inşallah bacak arasından anlarlar kesin zaten
Zln2152 sevval_55 inşallah kuzum 14. Haftada cinsel organı oluşmuş Falan diyorlar sonra farklı doktora gittim bebeğin zaten daha 93 gram etlenmemiş bile diyor 😂
Anne88 Ipekkarakus0 canım organı gördün mü bende 12+2 de gittim erkek dedi videosunda bile gözüküyor ama korkuyorum kordon mi diye 😆🙄
Anne88 Zln2152 benimkine benziyor bide bı yorumumu gördüm hiç kusmadim felan yazmissin bende hiç kusma olmadı tiksinme de olmadı ne varsa yedim😆😆
Zln2152 Anne88 ahaha gıı bende öyle bazen gebe olduğumu unutuyorum bir gebede hiç mi bulantı olmaz tiksinme olmaz önüme geleni yedim normal hayatta kş gibi ama tatlı eskisi gibi yemiyorum o garip😂😂