Zln2152 Kızlar kemik yapısından cinsiyet belli olur mu yada belli olupta sonradan yanılma payı oldu mu 14+6 haftalığız 🐣😚
mlssrn Zln2152 ilk hamileliğimde doktorum kemik yapısından dolayı erkeğe benzetiyorum demişti bir sonraki randevuda %100 erkek demişti ☺️
Zln2152 Minigin_annesi0 öyle mi bende 14 haftamda gittim kız dediyse kimisi de değişir diyorlar hangisine inanayım bilemedim 🤷♀️
Anne88 Ipekkarakus0 canım organı gördün mü bende 12+2 de gittim erkek dedi videosunda bile gözüküyor ama korkuyorum kordon mi diye 😆🙄
Zelihaemir Zln2152 yol canım ya benimoğluma 12. Haftada kemik yapısına göre kız demişti 16 da erkek olduğunu öğrendik hemde tesadüfen böbrek için ultrasona gitmiş oradaki doktor pipi gördüm kız değil dedi 😀
Zln2152 Villanelle hiç bilemedim ya kafam çok karıştı kuzenime %90 kız denildi sonradan erkek söylediler organını görerek
Zln2152 mlssrn ne güzel banada olasılık verdi işte %70 olasılıkla kız dedi kemikleri ince bende bir sevinçle alışveriş yapasım var sonra durduruyom kendimi çevremde kaç kişinin bu şekilde sonra cinsiyet değişmiş Falan dendi kafam karıştı 😂
Zln2152 Ipekgulll erkeklerde yanılma olmuyor diyorlar da kızlarda yanılma payı çok yüksek diyorlar bilemiyorum artık
aynuree Zln2152 ala ala kızlar da neden yanılma payı oluyor acaba bende onu anlamıyorum ya. Bende değişir mi diye bekleyenlerdenimmm
Zln2152 Minigin_annesi0 olasılık payı yüksek o yüzden de emin konuşmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Greyandpink Haftadan önce cinsiyeti kesin olarak söylemek tıbbi olarak mümkün değil. Cinsel organ farklılaşması 16. Haftada tamamlanıyor. Kemik yapisi da kiz ve erkek çocuklarda ergenliğe kadar birbirine benziyorken anne karnında kemik yapıya bakip cinsiyet söylemek manasız…
Zln2152 Greyandpink bende öyle düşünüyorum işte zaten bebek şuan küçücük çevremde de çok kişinin cinsiyet değişmiş bana da pek inandırıcı gelmedi yani kafam karıştı 🤔
Greyandpink Zln2152 benim de 12+3te doktor erkeğe benziyor demişti tabi hiç ciddiye almadım ve iyi ki öyle yapmışım 16+3te kesin kız olduğunu söyledi, 38 haftalik olduk hala kız 🤭
Zln2152 Greyandpink ya kuzucuk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yani kemik yapısından cinsiyete pek güvenmemek lazımımış o zaman 😂