Arhuez insan gibi cevap vermeye gelmiyor maalesef acilde çalışmak sağlıkçı olmak havalı bişey değil buyurun gelin hava atmak için siz çalışın böyle ukala ukala konuşursanız; grevde olduğu için çalışmayan kadın doğum hastalarının yakınlarından, hamileyim bebeğime birşey olmasından endişe diyorum diyen hastadan çok güzel yanıtlar alırsınız. Üstüne de şikayet edilir haksız çıkarırlısınız. Sonra size de al pılını pırtını git derler. Siz ukala ukala devam edin hayatınızın her köşesinde inanılmaz başarılı olursunuz. Ben hatamı anlayıp geri döndüm insan yerine koyup.. ama sizin olayınız, aşağılamak demi? Böyle siyaset yapıp doktor hemşire savunduğunuzu sanıp karşınızdaki sağlıkçıyı aşağılamanız çok iyiydi. Elinizde kahve, aptal bir gülümseme var demi suratınızda? Yazarken dört köşe oldunuz. Kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş insan. Maalesef insan kendi rahatsızlığı veya evladını düşününce gözü kuralları görmez. Umarım öyle bir duruma düşmezsiniz. Allah benim gibileri çoğaltsın. Empati yapabildiğim için. Hadi şimdi yallahhhh