Betulsen34 merhaba canim, ozel ve devlet arasinda sende kalmistin bebisimi ben kucagima aldim cok sukur. Gece suyum geldi kartal lutfi kirdar a gittim, acil mudahale odasina aldilar nst ye soktular. Hic sancim cikmadi. Alttan muayene etti aciklikta yok dedi. Eger yatisi gerceklestirirsem normal dogumu gerceklestirmek icin sanci vereceklerini, gerekirse fitil ve kesme yapabiliceklerini dogumun 1-2 gune gerceklesir dediler. Refakatci yok. Eger bunlwri kabul ediyorsan yatisi gerceklestirelim dediler. Su gelip hic acilma olmayinca bosuna neden sunu sanci yiyim kendimi bos yere sanciya sokayim bende medipole gittim. Nöbetçi doktor olan Mine hanim dogumumungerceklesrirdi. Medipole gittigimde de aciklik yoktu su geliyordu, sabah a kadar duzenli nst ye soktular hic sancim cikmadi. Sabah kontrol ettiklerinde alttan muayene de aciklik yok denecek kadar az, sanci yok, bebekte dogum kanalina girmemis, bosuna suni sanci cekmene gerek yok sezeryan a alalim dedi. Zorunlu sezeryan oldum. 5.025₺ odedim. Hastane 4 taksit yapti, bankada yapikredi o da +5 taksit yapti. Odeme de cok sukur kolayliik oldu. Covid testi icindeydi. Hicbir ekstra ucret almadilar. İlgi alakadan da memnun kaldim acikcasi.