Deryac Ben ilk köfte ekmek içine turşu biraz ketçap mayonez bide hep acılı şeyler normalde tatlı bağımlıyısımdır ama şu an hep tuzlu acılı mayhoş şeuler istiyo canım bide içim yanıyo gibi sürekli soğuk içecekler vişne suyu portakal suyu 😋
Efraimmm kubra_510 kız sabah uyandım yazın ortasında portakal ne arasın Siirt’te 🤣🤣kokusu ile uyandım bildiğin
Efraimmm Uyuyanguzel cnm sen daha bastasin demekki ben 39 haftaligim ben dünde havuç aserdim Allah’tan vardı gece yarısı kocama fırın actirmis kadınım lahmacun yaptırdı
meryeminannesiii Efraimmm yaaa sesli güldüm buna aferriin kız çok iyi etmişsin biz onların evladını taşıyoruz onlar gece fırın açtırıp lahmacun yaptırsa ne olur ki 🤣🤣😄😄🥳
miroski_22 meryeminannesiii ilk dondurma asermistim rüyama girmişti ikinci olarak iskender aşermistim yemesem ölecek gibi hissetmiştim 3. Olarakta şeftali asermistim ama bulamadık maalesef onu😂😂 bebeğimde yüzde 90 kiz dedi doktor 😂😂
Fadime8080 meryeminannesiii Lahmacun, siyah zeytin ve genelde meyve tarzı yedim şuan 13+5 cinsiyetimz belli değil 🌼
Yigitkeriminannesi meryeminannesiii karpuz aserdim de her yer karpuz dolu çok şükür 3 gündür yiyip duruyorum 😁 cinsiyet belli değil henüz ama oğlumda erik asermistim
Greyandpink 38 haftalık oldum, sadece başlarda bi defa yayla çorbası aserdim ama öyle böyle değil, bi daha bişey asermedim aslında kışın ortası diye biraz düşünmemeye çalışıyorum 🤭
northandmother Oyku_derin sakın alma arkadaşım hamileyken almıştı trendyoldan vallahi yesen tiksinirsin acı taş gibi susuz yani hiç öyle AA aserdim iki tane de olsa yiyim nefsi körlemiyor maalesef 🤣 az kaldı dişimizi sıkalim bol bol yeriz 🥰
bebislerimi_buyutuyorum meryeminannesiii çok fena halde toprak kum kil vs aseriyorum şuan olsa avuç avuç yerdim 🥺🤦🏻♀️