ay_sef2022 meryeminannesiii ayyyyy felaket toprak istiyor canım ama eşim sağolsun deli gözüyle bakıyorrrrr, elimde değil çok istiyor canım……
Svvl34 ay_sef2022 toprak mı? Demir eksikliğine işaret bu canım. Öyle biliyorum. Demir içeren yemek gıda ye..
Blgn02 Oyku_derin sağlıkla kucağına alırsın İnşallah ben de 12 haftaligim doktor Küçük daha belli deyil dedi.insallaj haftaya gidecem
Mine_arslan nur-seli kısır istiyirum bendee. Ama kalabalik yemek istiyorum 😂boyle anne komsu bs toplansa. Kendim yapmak istemiyorum😂
Hsrt3 meryeminannesiii ekşi şeyler çiğ köfte kuzu eti bulgur ekşi sogan cinsiyetimiz daha belli değil çok kucuguz cunku
Mine_arslan Ya3 Ya3 ben visne bulmadim bir ay omce istiyroudm😂😂visneli dondurma falan idare ettim iste. Ama karpuz bulduk😂😂
Anne12 meryeminannesiii soğan ve sarımsak dan nefret ettim yemeğe bile koyasim gelmiyor çok kokuyor burnuma 😬 ben sürekli açım ama ne yemek istediğimi bende bilmiyorum 😅
MerveeD meryeminannesiii yaaa afiyet olsun o halde ne guzel ben ne yesem midem yanıyor ilaç sayesinde yıyebılıyorum
meryeminannesiii MerveeD çok teşekkür ederim canım ben de çok acayip duygular içerisindeyim 🤣🤣 hiç beklenmedik şeyler yapıyor yiyorum ahh hamilelik 🥳🥳
meryeminannesiii MerveeD benimde çok yanma vs oldu ilaç kullandım canım ama şimdi sona doğruyyz bebeğim doğum pozisyonuna geçmiş ondan midem rahat yanma falan olmuyo bayadır sen kaç haftalıksın
Nermis 5-7 hafta aralığında ekşiye aşerdim. En çokta ekşi portakal suyu ve erik kurusu. Şimdi 8 haftalık son 1 haftadır canım hiç bişey istemiyor🙄
ay_sef2022 Svvl34 ilaç takviyesi alıyorum hamılelıgın başından beri demir eksikliği yuksek miktarda çıkmadı ama yinede ilaç kullanımına başlandı, yinede o his gıtmıyo😅😅😅😅
Mine_arslan meryeminannesiii ayy ben igreniyorummmmmm😂ama suan sarimsak dgradim geldim yemedim ama pisince yiyorum mecburen. Cinsiyeti ogrenmedik. Bende krpuz istuyordum yedim gecti simdi kayisi seftali istiyorummmmm ah♥️😂😂
Mine_arslan meryeminannesiii dun biri yazmis elmayi tuza batirip yemek istiyorum diye. Denemek istiyorum yesil elmayla ya😂😂aklima takildi sahsen
nur-seli Mine_arslan ben de ama pek mümkün olmuyor kalabalık ortamı tek kaldığımda bile yapıyorum mecbur ,bazen de yapıp eşimle birlikte yiyorum 🤭
sincaphanim meryeminannesiii canım normalde çok bir şey istemezdi, öyle gelir geçerdi ama 2 gün önce doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi 2 gündür canım her şeyi yemek istiyor 😂