meryeminannesiii Ereeen oyy inşallah bulursunuz canım kıyamam biz anneyiz ne yesek hakkımızdır 🥺🥺😍😍♥️♥️
Esrakucukkayhan meryeminannesiii aşureyi kendim yaptım yedim kiraz da bulamayınca vişne suyu içtim aroması fazla oldugu için ☺️
meryeminannesiii Berglgzg yaşasınnn zafer bizim ♥️😅 benim eşimde soğan kokuyor diyip duruyo ama kokunun nrrden geldiğini bir türlü anlamıyor ben direk ağzıma çare buluyorum ama onun burnu keskin ne oluyor falan diyor 🤣🤣🤣
meryeminannesiii Sibelcvn bende öyleyim canım 33haftadayım hala tatlı isteğim yok hep ekşi tuzlu bebeğimincinsiyeti kız seninki canım 🌸
Sibelcvn meryeminannesiii biz 8+1 iz henüz belli değil cinsiyetimiz canım. Rabbim sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin🙏
Cico81 Erik için gün sayıyorum, rüyalarıma giriyor yaz gelmek bilmiyor bu kış ilk çocuğumda da kıştı aşerme dönemi şimdi de öyle (13+6hafta) bi daha kışa denk getirmiycem 😅
Poyfudukk İlk şeftali aşerdim sonra yaprak sarma ve son zamanlarda da salatalık turşusu aşeriyorum 😋 Cinsiyet kız 🌸
Mine_arslan Poyfudukk ayyyyyyy bendeeee😱😱😱😱😂😂karpuz istedim yedim ondan gonlum gecti. Seftali ve kayisi istiyorum offf. Meyve sularini aliyorum yok ayni degil😂😂ins bir aya cikar buralarda otle umuyorum
kahvesever__ meryeminannesiii ne güzel afiyet olsun ben hiç yemiyorum küçüklükten belli evimde de bulundurmuyorum o yüzden sevmiyorum soğanı☺️
meryeminannesiii kahvesever__ teşekkür ederim canım bende öyleydim yanımda yensin kokusu gelsin kaçar giderdim ama şimdi kendime öyle şaşırıyorum ki 🤣♥️♥️
demirrleydi_ meryeminannesiii ben ilk kavun aşermiştim günler boyu arayışlardan sonra bulmuştuk😂😂şuandada aşırı derecede kahve istiyo canım
Oyku_derin northandmother yapma bunu bende aynı durumdayım ama beş tane erige 100. TL diyor vicdansızlar o bestaneyle doymamki 😁
Blgn02 Oyku_derin sağlıkla kucağına alırsın İnşallah ben de 12 haftaligim doktor Küçük daha belli deyil dedi.insallaj haftaya gidecem
northandmother Oyku_derin sakın alma arkadaşım hamileyken almıştı trendyoldan vallahi yesen tiksinirsin acı taş gibi susuz yani hiç öyle AA aserdim iki tane de olsa yiyim nefsi körlemiyor maalesef 🤣 az kaldı dişimizi sıkalim bol bol yeriz 🥰