Turkaninalli meryeminannesiii Şu sıralar pek birşey istemedi ama ilk üç ay soğuk ve asitli içecekler içmek çok istedim içim yanıyor gibiydi 🙈 vee hep çikolata zaten bu bir klasik oldu
kubra_510 Yagmurrr_ niye bi sorun olsun canım daha minicik senin yediklerin şu an ona gitmiyor ki o senin kanından besleniyor zaten bişry olmaz yiyebilirsin
meryeminannesiii Berglgzg yaşasınnn zafer bizim ♥️😅 benim eşimde soğan kokuyor diyip duruyo ama kokunun nrrden geldiğini bir türlü anlamıyor ben direk ağzıma çare buluyorum ama onun burnu keskin ne oluyor falan diyor 🤣🤣🤣
Beyzasssss meryeminannesiii ocak ayında limonlu dondurma aşerdim 🥲 ama paket dondurma değil 😂 cinsiyetimiz erkek
Ecceee meryeminannesiii gebeliğin başından beri gerçekten aşerdiğim hiçbi şey olmadı 🤷🏻♀️ Yani ekşi ve tuzluları genel olarak çok seviyorum gebeliğin başından beri ama bi şeyi canımın çok istediğini hatırlamıyorum hiç..
Sbm050421 meryeminannesiii valla aşermek mi oluyor bilmiyorum ama çilek , kavun , karpuz , üzüm , erik 😍😍 bütün yaz meyvelerini çok özlediiimmmm 🤩🤩
meryeminannesiii MerveeD vallahi etmiyor niyeyse Allah’ın işi canım 😅 çok teşekkür ederim son zamanların artık bebek doğum pozisyonuna geçti midem rahatsız olmuyor yediklerimden
MerveeD meryeminannesiii yaaa afiyet olsun o halde ne guzel ben ne yesem midem yanıyor ilaç sayesinde yıyebılıyorum
meryeminannesiii Elifmrt06 kız olabilir canım bende çok turşu aşerdim en başta ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun da inşallah
Birboncukannesi meryeminannesiii elin kadınları ejder meyvesi aşersin bizimkiler soğan sarımsak 😁😁😁😁😁😁
meryeminannesiii kahvesever__ canım direk yemiyorum çoban salatası yapıyorum direk yiyemem sanırım domatesle falan karışınca hem ara öğün salata hemde mutlu oluyorum 😅🥰🥰🥰♥️
kahvesever__ meryeminannesiii ne güzel afiyet olsun ben hiç yemiyorum küçüklükten belli evimde de bulundurmuyorum o yüzden sevmiyorum soğanı☺️
Ereeen meryeminannesiii hamile olduğumu henüz bilmezken aşıre iatemişti canım kalkıp hemen yapmıştım. Şuan şeftali istiyo ankarada bulamadım eniştem antalyada araştırıyo bakalım
meryeminannesiii Ereeen oyy inşallah bulursunuz canım kıyamam biz anneyiz ne yesek hakkımızdır 🥺🥺😍😍♥️♥️