Zehrakhr Aycan051415 evet şimdi yine muayene ettim doktor 41 bekleyelim hatta bebek 41 de de iyi olursa 42 bekleriz dedi
Aycan051415 Zehrakhr kiz senin ağzın ne soyluyoooo hangi doktor o ona gitmeyim😅 nasılmış bebeğin nst sancı filan hiç mi çıkmadı çatı baktı mı açılma varmi diye
Gullar-97 Perilisa Doğuramadım daha buradayım sabaha karşı sadece bir kere suyum geldi sonrası hayal oldu 😂 akşama kadar adet sancı ve bel ağrısıyla devam ediyoruz bir bugun kendini bir yere çok topladı Doğurduğumu düşünenler ayıb ediyorsunuz 🤣🥰
Aycan051415 Zehrakhr ay biz doguramiycaz bnce yaaa 😅 iç güzellik önemlidir deee içimizin bukadar güzel olduğunda bilmiyodum yani
Zehrakhr Aycan051415 şimdi çıktım çatı muayenesi yaptı salı günü gel yatışını yapalım salıya kadar sancın gelmezse suni veririz dedi nts sancılarım var ama yeterle değil dedi. Açılmamda 3 cm olmuş bilmiyorum valla
uzumcekirdegi Perilisa hiiiiiç korkulacak bir şeyi yok. Ben de biraz çekinmiştim ama bazıları cidden abartıyor. Ben olduktan sonra bu mu yani demiştim 😂
Aycan051415 Zehrakhr ay masallah acilmanda iyi Hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına al inşallah banada dua et yaa
Perilisa Esragk1 40 haftaya kadar beklemekte sıkıntı yok canım ama yinede riskli olabiliyor bebek kakasını falan yutuyor galiba
Aycan051415 Zehrakhr ederim tabiii🤗 pazartesi günü gidecem 40+5oluyom o zaman ne kadar umutluydum belki yat suni der diye🤦♀️
Aycan051415 Zehrakhr aramızda 1 gun olmus oluyo bn gittiğimde valla hiç umudum kalmadı yaa hiç doğurabilir gibi hissetmiyorum yaa