Aycan051415 Zehrakhr aramızda 1 gun olmus oluyo bn gittiğimde valla hiç umudum kalmadı yaa hiç doğurabilir gibi hissetmiyorum yaa
Perilisa Kızlar bugün muayene için gittim bebeğimin kafası 2 hafta önden gidiyormuş sizde böyle bir durum oldu mu korkuttu beni doktor ya 😩
Zehrakhr Perilisa ölçümler şaşa biliyormuş eyer şekeriniz yoksa ve detaylı ultrasonu yaptırdıysanız korkmayın demişti bana doktor
Perilisa Zehrakhr detaylı yaptırdım sıkıntı çıkmadı ama şekerim net değil yükleme yaptırmadım ama evde ölçtüğümde bazen yüksek çıkıyor 😬🤦🏻♀️
Gullar-97 Perilisa Doğuramadım daha buradayım sabaha karşı sadece bir kere suyum geldi sonrası hayal oldu 😂 akşama kadar adet sancı ve bel ağrısıyla devam ediyoruz bir bugun kendini bir yere çok topladı Doğurduğumu düşünenler ayıb ediyorsunuz 🤣🥰
Gullar-97 Perilisa Adet sancısı çekmeyeli çok olmuş unutmuşum o sancıyı 🤣 şimdi sancı geliyor gidiyor sanki içimden herşey çıksa rahatlayacak mışım gibi 🤲🏻🥰
Perilisa Zehrakhr kuzu doktor gerek görmedi kilolu değilim diye yemeklerden sonra manuel olarak bak dedi o zamanlar
Zehrakhr Perilisa neyse detaylın temizse korkma rabbim bugün yüzü suyu hürmetimize maddi manevi bizde eşlerimizde çocuklarımızda ne hastalık varsa alsın götürsün inşallah rabbim bizi korktugumuzla sınav etmesin inşallah canım bişey olmaz Allah’ın izni ile
Gullar-97 Perilisa kanama değilde hafif lekelenme oluyor akıntım yok bendede doktor inşallah sabahı beklersin dedi 😂 Hastanede doğum dan sonra yatıracak yer kalmamış şaka gibi 😂
Perilisa Zehrakhr amin inşallah allahım hepimizin doğumunda yardım etsin bize bir avazda kurtulalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻