Gullar-97 2 sm açıklık var çatı muayene si olduk kaç gün sonra doğar doğuranlar var mı ? 😅 Sabır kalmadı yürüyemiyoruz resmen top gibi dönüyoruz 🥴🥰
Zehrakhr Esragk1 pazartesi gittim 41 bekleyelim dedi suni için sancın gelmezse dedi devlete gidiyorum. Ankara şehir hastanesine yarın tekrar çağırdı bakalkm ne diyecek ama bayılacam artık
1oguzannesi Perilisa 39+3 den selaaam 🙄 Bazen hadi dogurayım diyorum sonra bir korku sarıyor vazgeçiyorum boşver kalsın diyorum 😄
Aycan051415 Zehrakhr bnde oraya gidiyom 41 olmadan suni vermiyo mu benim randevum pazartesi o zamana 40+5 olcam içimde belki direk yatırır umudu vardiii olmasın miii🙄
Perilisa Happybsrn benimde aynı şekilde 37+1 de 1 tane sancı çıktı nst de ama 38+1 oldum gelen giden yok 🤦🏻♀️
Gullar-97 Mekda46 duan kabul oldu herhalde 38+6 la nişanım geldim bel ağrım çoğaldı yatamıyorum da şimdilik az az bir kasıklarda sancı var ama şiddetli değil Hadi inşallah hayırlısıyla gelir 🥰🙏🏻🤲🏻 Dua edin
Mekda46 Gullar-97 gerçekten mi 😍😍😍ay çok sevindim darısı bizlere birbirimize dua edelim kızcçeler 😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Bugün Berat kandili bence hepimizn duası kabul olur 😍🥺🙏🏻
Zehrakhr Aycan051415 hayır 41 olmadan vermiyorlarmış biz rica ettik dedim ben ruhen ve bedenen bittim Allah aşkına artık dedim suni verin alın dedim 41 geçmeniz gerekiyor dedi
gulcan_oztknnn_glcn Esragk1 kız çocuğu erken gelır dediler 40 haftalık olduk daha gelen de yok giden deeee 🙄