nazosss Aycan051415 bende ekmek arası peynir domates var 🤣🤣 bu kızlar bu yemekleri nasıl yapıyor maşallahınız var cidden 🤣🤣🤣
kubra_510 Serapcemre ben eşimi arıyorum napıyım diye yorma kendini ekmek arası yap yeter diyor sağolsun bu ayları atlatalım acısını çıkarırım zor yemekler isterim diyor. Ama işte hwr gün her gün de oda olmuyor ama sizin dediğiniz gibi kokulardan dolayı en hafif en kolay şeyleri yapmaya çalışıyorum
Serapcemre kubra_510 vallaha ben 3-4gün yaparsam 3gün yapmam yalan yok o yapar gelince ya da kahvaltılık yaparız 2yasında kızım var o uyunca ben de uyuyorm bazen halim olmuyor hamileym bir de eşim cok anlayışlı sağ olsun hiç takılmıyor
Mtzkuzum kubra_510 doğumdan sonra yemek yapması daha zor oluyor şimdi en azından karnında doğunca yaka iğnesi gibi hep memede kucakta olacak 😄
kubra_510 Serapcemre öyle böyle geçecek illaki bu zamanlar sağolsun benim eşimde çok anlayışlı her konuda. Ama ben yapıyorum her gün zorlana zorlana olsa da ama bazen öyke bi halim olmuyor ki gelince eşim tost falan yapıyor o günde öyle geçiyor.
ikicocukmeselesi Aycan051415 patlıcan, biber ve patates kızartıcam yanınada domates soslu köfte yeter😁
Serapcemre kubra_510 😊bebişler büyüyene kdr böyle olcak canm yapcak bir şey yok ben de cocuk ıcın yapıyorm mecbur yemek yoksa bana kalsa hiç yapmam😁
35lavanta Ceycey22 Pırasa sevmeyene sevdirir bende sık sık yaparım kızımda eşimde bayılarak yerizzz 😍 normal pırasa yemeğini sevmem zaten ya kerevizle bir pişiririn ya greten yaparım yada böreeeek 😂😂
yavrularimm Aycan051415 ben bu gun bir sey yapamadim hic halim yok esime soyledim disarda soyelcem bir seylee ay kiz yeter 2 cocuk birse 30 haftalik gebelik birazda simaralim diymi ama disardan ne soylesem ona kararr veremedim
Kelebek1626 Tost patates kızartması var bizde de ☺️ Çalıştığım için bugün yorgunum öyle ufaktan birşeyler yiyeceğiz bugün 😂
Deletedmom727271 Çorba iskender yapıcam bir de salata 😊 bugün hastane kontrolüm vardı yoruldum kolaya kaçıcam 😂
Mtzkuzum Aycan051415 ben de hastaneye gittim kontrolüm vardı ordan gelirken balık aldım yanına da salata yeter
Busssx Aycan051415 Fırında patatesli tavuk incik Domatesli Bulgur pilavı Cacık çok şükür bugün de hallettik 🤝😅
Esranur_uzkan Aycan051415 domates çorbası, kürdan kebabı, garnetürlü pirinç pilavı, Mevsim salatası, ve tatlı olarakta saray sarması yaptım😋
ikizleribeklerken Aycan051415 yapsak ayrı dert yapmasak hamilelik sağlıklı düzenli beslenmek istiyor insan benim dünden taze fasülye-barbunya ve bulgur pilavım var yanına yoğurt yeterli yarına dair hiç bir fikrim yok😁
defneveannesiii Aycan051415 kıymalı içli mantı yanına salata yeter 😂 39. Haftada ancak bu kadar oluyor çeşit çeşit yapamıyorum artık. Olduğu kadar 😂