Serapcemre kubra_510 😊bebişler büyüyene kdr böyle olcak canm yapcak bir şey yok ben de cocuk ıcın yapıyorm mecbur yemek yoksa bana kalsa hiç yapmam😁
Cananyildiz Aycan051415 ezogelin çorbası Tavada patates tavuk kızartcam Lahana sarması var bizim canm
Aysekalkan Rabbim başka keder vermesin yemek yemekden yoruldum acikip yemek yemek istiyorum menü ne olursa olsun. Acıkmak yemek yemek istiyorum 🤭🤭
35lavanta Aycan051415 Vallaha ben dün kerrviz yapmıştım onu yicez yanına yoğurt yeter başka birşey yapasım yok benimde.. Sanada en pratiğinden kahvaltı öneriyorum ohh mis gibiii yada hergün yemek olmak zorunda değil nasılsa tost gecesi ilan edin bugünü yanınada bir çay demle bitti gittiiiii
35lavanta Ceycey22 Pırasa sevmeyene sevdirir bende sık sık yaparım kızımda eşimde bayılarak yerizzz 😍 normal pırasa yemeğini sevmem zaten ya kerevizle bir pişiririn ya greten yaparım yada böreeeek 😂😂
Aycan051415 Gamzeates kontrol günü herkes böyle galiba😅 kiz zaten yorulmussun bırak disardan yiyin gitsin😅😅
Pptya Ispanak yemeği mercimek çorbası sigara böreği yoğurt 🙈 hergun ne yemek yapsam diye düşünmekten skldm vallahi birde son haftam haftaya Perşembe doğumum var aşırı uyku hali var üzerimde 🤦🏼♀️