umutluanneadayi AngeL- benimki erken oluyor anlamadım bir şekilde 😅10. Gün olmuştum ilkinde şimdi bakalım yine mi aynı olacak
AngeL- melisaugtr Birumuttur umutluanneadayi Happybebegim Minkmuczm52 Gullar-97 Gozen Sinem-Akman Hgmom1 kızlar yemenize içmenize dikkat ediyomusunuz ? Mesela kabak çekirdeği badem ceviz avokado vs bunlar tutunmada etkiliymiş bitki çaylarını önermiyolar mesela ?
AngeL- ecem11 Tekraranne Minkmuczm52 Sinem-Akman melisaugtr s_sila Hgmom1 Mylove Gozen 2melkannesii Ddmyu aylin1629 umutluanneadayi Happybebegim Birumuttur mucizeolsunn EsraBulut ZE0515 Belirtileriniz başladı mıııı 🥲♥️
Birumuttur Tahmini adet tarihim 24 Mart . Kasık ağrılarım mevcut . Karnımda şişlik var . Adet olacak gibi hissediyorum .
melisaugtr AngeL- Amiin canım Allah kabul etsin dualarımızı inşallah 🤲🏼 Hayırlı sağlıkla mutlu kandillerimiz olsun Rabbim gönlümüzden geçenleri yaşamamızı nasip etsin inşallah 🌹🌹
Sinem-Akman AngeL- valla kuzum etmiyorum ben iyice saldım çünkü birtek pik gördüğümde 2 gün havuç yedim o kadr 😊 tutacağı varsa tutar zaten kasmaya gerek yok 🙈