AngeL- Tekraranne bi arkadaşım bana önermişti ben yemeye özen gösteriyorum 😅 boşuna kilo almıyım etkisi yoksa
AngeL- umutluanneadayi oh ne güzel kuzum inşallah tutar ben seni daha önce açtığın postlardan tanıyorum bi süredir bekliyosun bebişini inşallah bu ay olsun🙏🏻♥️
Sinem-Akman AngeL- valla kuzum etmiyorum ben iyice saldım çünkü birtek pik gördüğümde 2 gün havuç yedim o kadr 😊 tutacağı varsa tutar zaten kasmaya gerek yok 🙈
AngeL- Sinem-Akman ya tabiki olacaksa olur ama yinede insan bi umut işte 😅🥰 olmazsa da canımız sağ olsun 😊
AngeL- Birumuttur kuzum ilişkiden sonra öğrenene kadar tüketmekte fayda var 😊 bebeğin yerleşmesinde falan çok etkisi varmış ya
melisaugtr AngeL- canım avokado sevemedim yaa bikaç çeşit yaptım ama yiyemiyorumm🙁 ama kuruyemiş, arı sütü bal polen propolis karışımı, folik asit ve d vitamini alıyorum. Bitki çayı içmemeye özen gösteriyorum 🤗
AngeL- melisaugtr bende çok sevemedim avokadoyu ama limonla tuzla falan hemen yiyorum bide balla denicem 😅 öyle daha iyi olur heralde 💃🏻
AngeL- ecem11 Tekraranne Minkmuczm52 Sinem-Akman melisaugtr s_sila Hgmom1 Mylove Gozen 2melkannesii Ddmyu aylin1629 umutluanneadayi Happybebegim Birumuttur mucizeolsunn EsraBulut ZE0515 Belirtileriniz başladı mıııı 🥲♥️
AngeL- Sinem-Akman evet ben o günlerden çook geçtim kayıbım falan da var 😕 o yüzden hemen olsun istiyorumm 🥺
AngeL- Happybebegim kıııaaaz yeme bırak onları 😜 deli gibi kilo aldırıyor 🤪 hemde şu dönemde azcık zararlığğ 😋🤪
Hgmom1 AngeL- kabak çekirdeği tüketiyorum ceviz birde avakado hep almayı unutuyorum ama cidden çok faydalı