Gullar-97 Birumuttur 36 haftalıktan sonra çatı muayene si yapılıyor kaç sm açıklık olduğunu göre bilmeleri için korkmayın 1 dk bir süreç hemen bitiyor
AngeL- melisaugtr Birumuttur umutluanneadayi Happybebegim Minkmuczm52 Gullar-97 Gozen Sinem-Akman Hgmom1 kızlar yemenize içmenize dikkat ediyomusunuz ? Mesela kabak çekirdeği badem ceviz avokado vs bunlar tutunmada etkiliymiş bitki çaylarını önermiyolar mesela ?
AngeL- Gozen bebeğim ben daha önce hiç denemedim ama zaten o günler sonrası yumurtlama dönemin bitiyor yapıp yapmamak size kalmış 😊
AngeL- 2melkannesii kız napcaz ya biz böyle benim gözüme uyku da girmiyo evde devamlı dinleniyorum 😅 sizde bol bol dinlenin 🙈
AngeL- ecem11 Tekraranne Minkmuczm52 Sinem-Akman melisaugtr s_sila Hgmom1 Mylove Gozen 2melkannesii Ddmyu aylin1629 umutluanneadayi Happybebegim Birumuttur mucizeolsunn EsraBulut ZE0515 Belirtileriniz başladı mıııı 🥲♥️
aylin1629 Bat 27 🤗 adet bitiminde ilişki oldu sadece yumurtlama döneminde fitil ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım akıntıdan dolayı bu ay umudum yok ama beklemedeyim
AngeL- Balahatunn ecem11 Tekraranne Minkmuczm52 Sinem-Akman melisaugtr s_sila Gullar-97 Hgmom1 Gozen yuksell07 Mylove HAYIRLI KANDİLLER 🌹 Dualarda buluşalım🙏🏻 Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı sıhatli, özürsüz kusursuz, sağ salim, akıllı fikirli, vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ellerimizi geri çevirmesin🤲🏻♥️ AMİN🤲🏻🧿