Cigdemm1 Arzu24 bende işe yaramıyor o ya yanlışlıkla ısırıyorum hemen kocaman bir yaraya dönüşüyor sonra canımdan can gidiyor az önce karbonat sürdüm inşallah işe yarar
tugcesari Arzu24 aylardir diyebilirim hatta ben domuz gribi oldum onda birseyim yoktu sonra yeniden üsuttum onda oldu ne olduysa o 3 ay olmustur ve hala sprey kullaniyorum yoksa imkani yok hep tikaniyor 😏
Aslihan2 Arzu24 bacak ağrısı ve genzimde balgam gibi bir şişkinlik var nefes alamıyorum bazen o yüzden sabaha kadar ayaktaym 🙄🥴
temmuzannesi01 Aslihan2 ay benimde öyle canım sesim çocuk gibi çıkıyor temizliyorum da gene aynı Yanıyor boğazım gece 2 haftadır aynı iyilsemedim Allah hepimizin yardimcisi olsun hayırlı doğumlarımiz olsun kaç haftaliksin canım bu arada
Hzlchn Arzu24 2 gün önce bacak ağrısı yüzünden uyuyamadım tüm gece ,dün baş ağrısı yüzünden uyuyamadım hala daha ağrıyor başım korkarım bugün de baş ağrısı yüzünden uyuyamayacagim 😢
Miraras Arzu24 sola yatsam sol tarafım sağa yatsam sağ trafım ağrıo eee üstne bıde hanfendı ıcerde n dısarı cıkıcakmıs gbı tekmelıyo 🤷🏻♀️