Meryem_Canli Arzu24 32+1deyim karnımın altı çok ağrıyor bide sürekli taşlaşıyor karnım ne yapıcam bilmiyorum 🤦
Arzu24 nazosss bunların hepsi var bende ama en çokta Burun tıkanıklığı doğumda geçer mi acaba hep hamileliktn diyolar
Meryem_Canli Arzu24 2 gün önce sancıyla gittim yine çok sertti ve ağrıyordu yalancı sancı dediler, bu hafta kontröle gidicem böyle devam ederse
samila Arzu24 mide yanması için lansör kullanın lansörü içtikten sonra bol bol su için gaz çıkardıkça rahatlıycaksınız okadar iyi geliyorki lansörü kim yaptıysa allah binkere razı olsun 🙏🏻
Ceylanakan Arzu24 benim ikinci gebeliğim. Doğuma kadar burnum hep dediğim gibiydi ama doğumdan sonra tabiki geçti. Şimdi yine başladı. Hele ilk gebelikte haftada bir kanıyordu burnum
Arzu24 Yasemin_ersz123 hamilelikten diyolar hep sizin ne zamandır var benim kuru kuru tıkalı 3 haftadır
Nursmom Ayy her ne yaptiysam gecmeyen mihde yanmasi o hep var bu gün bas agrisi eklendi 5 ten beri gecmiyor çatlicam artık 😬😥
Tubabasik Nursmom su 2,5 içmem lazım baş ağrısı suyla alakalı bide bir bir bezi soğuk suyla ıslatıp iyice enseme alnına koy uzan odada ışık az olsun sağ burnun değini kapa 5 dk nefes al arada iyyi gelicek bende yaşadım .
Arzu24 Gurumisevda benimde 28 gün kaldı bende aynı durumdayım pskolojim zaten hepten gitti 5 dk iyiym 5 dk sonra karamsar
Gurumisevda Arzu24 kimi diyor normal doğum sancısı çekme sezeryan ol kesik falan atması olmaz Kimi diyor sezeryan ağrısı çok oluyor çabuk geçmiyor normal doğur beynim yandı hepten tırsıyorum zaman daraldıkça