Neva09 Cigdemm1 kaçıncı haftanız bnö de 3-4 gündür dilimde çatlak tarzı beyazlamalar var yemek yerken bişey içerken zorluyor sizdede öylemi yada dr.a sordunuzmy neden acaba🙄
Efraimmm hemsiree aynıyız kaç haftalık oldunuz siz ben 38+4u bitirdim de ama halen yanma var ve boğazına kadar geliyo artık sıkıldı mmmmm
Papatyaytt hemsiree süt iç canm beni direk kesiyor ayva ye badem ye elma ye valla Allah’ım yardımcın olsun bende çok çektim ama kendiliğinden assslaa geçen bişi değil yani bı çözümünü bul portakaldan uzak dur suuu bile migdemi yakar su
Arzu24 Elis_Elyaa benim en büyük sıkıntım 3 haftadır burun tıkanıklığı ve kuruluğu hiç aralıksız devam ediyo aslinda bu postu o yuzdn açtım hc uyuyamyrm😢😢
Arzu24 nazosss bunların hepsi var bende ama en çokta Burun tıkanıklığı doğumda geçer mi acaba hep hamileliktn diyolar
nmtock41 Arzu24 mide yanmasııııı inşallah bu gece olmaz tavsiye üzerine çiğ badem yedim şuan rahatlattı allahım nolur yanmasınnnn😭
Vldnshn1 Tam şuan olan ağrımı söylüyorum canım oğlum normalde ya sağ ya sol kaburgamın altına kendini topluyordu ama şuan bildiğin iki kaburgamın altına kendini uzatmış bastırıyor kaburgalarım nasıl kırılmıyor cidden hayret ediyorum :(
N_3637 Arzu24 kasık ve bel ağrısı 🙁 kasık ağrım sabahtan beri vardı şimdi de bel ağrısı eklendi 😕 28+6 olduk çok korkuyorum ya kötü bişeyse diye yarın ilk işim doktora gitmek olacak 😔
Gurumisevda Arzu24 doğuma 30 gün kaldı Yusuf Yusuf sezeryan mı normal mi kararsızım beynimde dönüp duruo 😂
Arzu24 Gurumisevda benimde 28 gün kaldı bende aynı durumdayım pskolojim zaten hepten gitti 5 dk iyiym 5 dk sonra karamsar