Bydzz Mekda46 ay en hayırlı zamanda dogsunlar bebişlerimiz cok erken de dogmasın cok gecte dogmasın gönlümden gecen 38. Hafta içinde doğması ama bebişkolar işte canları nasıl isterse öyle yapıyolar😂😂🤭
cahillesohbetikestim Bydzz bizimki 23. Haftada gelmeye kalktı sonra iyi olduk atlattık haftasını bekler derken 36. Haftada ansızın geliverdi 🤣🧿💙
Bahar_mehmet OsmanEge_12 Bende 38+2 haftalığım doktor çatınımın dar olduğunu sezaryen olucam gel bugün ol dedi bende bir hafta daha beklemek istiyorum acaba kuveze alırlar mı diye korkum olduğu için sizin ki kaç kilo doğdu
Bydzz SutlacimiYedimmiBen maşallah benim bebişiminde hep en baştan beri ultrasonda gelişimi 1 hafta ilerde
Unlukacar SutlacimiYedimmiBen oyyyy maşallah kuzucuğa şimdi 2. Gebeliğim inşallah bu vaktinde gelir 🙈
SutlacimiYedimmiBen Unlukacar ınsllh canım benim bu dediğim ilk dogumdu ikincide cok korktum erken gelir diye ama zamninda geldi şükür tam 40.0 da😊
Sara2712 Bydzz demeyin öyle ben 38 e girdiğim gün suni sancı ile doğurucam perşembe günü ama nasıl üzülüyorum 1 gün bile çok değerli anne karnında olmasının. Benimkinin suyu azalmış. Oğlum da 38 de doğdu şimdide kızım
Bydzz Sara2712 Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sıkmayın canınızı herşeyde vardır bı hayır ansızın cok daha erken doğum yapanlar var şükür yine haftan iyi🥰
Sara2712 Bydzz malesef değil 2700 gelişimi geri kalmış suyu az kordondan yeterli besin akışı olmuyormuş ne yediysem fayda etmedi
mserif Sara2712 ben istemedim suni sancı verildi 10 saatte maksimum 7cm açılma oldu bebeğin kalp atışları yavaşladı acil sezaryene alındım