mserif Sara2712 ben istemedim suni sancı verildi 10 saatte maksimum 7cm açılma oldu bebeğin kalp atışları yavaşladı acil sezaryene alındım
yerimseniben34 Kizim39+3 doğdu bakalım oğlumuz kaçta doğacak 38haftaligiz gebelik şekerim çıktı beklemeden gelse çok iyi olur 😁
Bahar_mehmet OsmanEge_12 Bende 38+2 haftalığım doktor çatınımın dar olduğunu sezaryen olucam gel bugün ol dedi bende bir hafta daha beklemek istiyorum acaba kuveze alırlar mı diye korkum olduğu için sizin ki kaç kilo doğdu
OsmanEge_12 Bahar_mehmet 2940 Gr 49 cm doğdu hiçbir sorun yoktu üstelik hamilelik boyunca böbrek genişlemesi yüzünden dowswndromlu olabilir demişleri ama doğunca böbrekleri de düzelmiş ilk çişiyle sadece ilk gece sütüm gelmedi biraz sarılık oldu ama oda düzeldi şükür cnm
Turkerg Genelde gordugum dogumlar 40-41 hatta 41i geciyor. Normal dogumu onemsiyorsaniz problem olmadigi takdirde beklemenizi oneririm.
Siracinannesi Bydzz 40+4 de dogdu oğlum şimdi yine oğlum oluyor görüncez bakalım bu seferde geç mi gelecek erken mi 😂
Bahar_mehmet OsmanEge_12 Maşallah Allah size bağışlasın canım 🧿 Bana da dedi bir sorun yok sezaryen olucan sonunda beklemene gerek yok dedi ondan kararsızım
Bydzz BesteKc benim ilk nst de 32. Haftada 40 çıkmıstı sancım doktor obemsemedi yalancı sancılar dedi. 34. Haftada girdigim nst de bişey cıkmadı
Ssmom BesteKc cuma günü randevum var henüz gitmedim doktora 2 gündür bu hafif sancılar artmıyor ama adet ağrısı bel ağrısı gibi
BesteKc Ssmom sen yine de aralıklarını kontrol et canım düşük de olsa düzenliyse bir git nst bağlan en azından