Unlukacar hayallliiim Aminn canım çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucaklarımıza Allalım inşallah 🙏🏼🙏🏼❤️❤️
Fatmapekesen hayallliiim evet cnm kız dedi doktorum valla o kadar kişi yorum yaptiki siz ne dediniz kız demiştiniz galiba😊
ezgimm0027 hayallliiim merak ettim banada bakar misiniz cinsiyet icin ayrintiliyi bekliyoruz 🥰 30 haziran 1996 doğum tarihim 20 kasım 2021 son adet 25inde temizledim 18 aralikta öğrendim hamile olduğumu
Pemberuya hayallliiim maalesef kaybettim canm 25 Mart’ta kontrol e gitmiştik kalbi durmuş kürtaj oldum 😪
hayallliiim Pemberuya yaaaaa kuzum🥺🥺🥺Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bende 7 Martta kürtaj oldum inan çok üzüldüm😔Sen nasılsın peki
Mom545441 hayallliiim bana da bakarmısınız son adet tarihim 20 şubat Doğum tarihim 27.07.1997 Gebe kaldığım ay mart
hayallliiim Mom545441 canm Şubat ayı erkek Mart kız Bazıları son adet ayına göre diyor bazı sayfalar hamile kaldığın senden özel haber bekliyorum netleşince olurmu
ezgimm0027 hayallliiim yaaa umarim dogrudur tahmininiz bir oğlum var cok isterim kizim olsun saglikla tabi 🥰 pozisyondan kaynaklı net goremedi doktor ilcede cok sık gidemiyorum 19unda detayli ultrasonu bekliyoruz yazarim muhakkak 😊