ilkkalpatisi hayallliiim e biliyorum ama çoğu kişide sat a göre bebek cinsiyeti belirleniyor hatta bazı çin takvimi sitelerde direkt satı soruyor döllenmeye göre değil 🤷♂️
ilkkalpatisi hayallliiim belli tabiki de kızım oluyor nasipse inşallah 🌸 takvimde ki durumu göstermek için yazdııım ben
hayallliiim ilkkalpatisi Allah’ım sağlıkla almayı nasip etsin evet yukarıda arkadaş sat baz alıncak dedi ya zaten ya kız ya erkek ihtimal yüzde ellide bu ara herkes bundan bahsediyor
hmyra95 hayallliiim Banada bakabilirmisin canım doğum tarihim 03.09.1995 son adet tarhim 7 aralık kaç yaşına bakmam lazım
Fatmapekesen hayallliiim banada bakarmisiniz doğum 15 09 1986 son adet Ekim 10 öğrendiğim de gebeliği aralik 10 dan sonra teşekkür ederim 🙏
Fatmapekesen hayallliiim belli zaten kiz gibj dedi % 80 bu hafta kesinleşir bakalım teşekkür ederim 🙏
hayallliiim Hndn44 canm bende onu merak ederek açtım postu ama bi anda banada bak banada bak oldu olay🤣ama bilmiyorum yani varmı hesaplama yapanlar falan duymuştum ama çin takvimine göre mi bilmiyorum