hayallliiim Unlukacar ah bizde bi çözsek tam çözemedik bu hesaplama dgruda miladi yaşda sıkıntı oluyor yıla göreni hesap yapcaz aya göremi
Unlukacar hayallliiim inşallah benim yanlıştır bende anlamıyorum canım 10 gün içinde cinsiyetimiz belli olacak bakalım 🥰
Fatmapekesen hayallliiim banada bakarmisiniz doğum 15 09 1986 son adet Ekim 10 öğrendiğim de gebeliği aralik 10 dan sonra teşekkür ederim 🙏
hayallliiim Ozge yani şöyle diyim bunun doğruluğunu çok bilemem bende araştırdım sadece ama ben 30 Aralık’ta tedbir almadım 2 gün sonra yumurtlama günüydü ocakda sonra ful tedbir aldım ama hamile kaldım ama tedbir almasam Ocak sayardım
hayallliiim Ozge bunu birebir tutturmak bence imkansız sonuçta tam döllenme ne zaman insan tam bilemyor ay başı temizlenen ve o ay hamile kalanlar neysede biz gibi ay sonu tezmlenen hamile kalanlar sıkıntı🤣
Unlukacar hayallliiim yazarım tabi canım 10 gün içinde belli olacak fetal dna yaptırdık onun içinde cinsiyet de belli oluyormuş bakalım 🥰
Mlkysf hayallliiim Ben 91 temmuz doğumluyum yıla göre 31 ama daha doğum ayım gelmediği için temmuza kadar 30 yaşında olduğum için 30+1 oluyorum yani çin takvimine göre.Doğru anlamışmıyım😀
hayallliiim Mlkysf canım Mlkysf arkadaşım bende 15 temmuz dogumluyum bazı sayfalar 28 bazı sayfalar yaşımı 29 hesaplıyor en son bi doktor sayfasından okudum miladi yaşa eklenir dyor miladi yaşda 28 yaş 7 ay dyor bana yani 28 sayıyor ah onu çözebilsem tam çözmüş olacagım ama
cnsl_tyfr hayallliiim canim banada bakar misin bi saattir bakıyorum çözemedim. 20.10.1996 doğum tarihim son adet tarihim 26 ocak bebeğin tuttuğu tarih 9 Şubat sana zahmet bakar misin
hayallliiim cnsl_tyfr valla eğer ayı doldumamız lazım sa yaş olarak 26 yaşındasın erkek ama yıl olarak bakılıyorsa kız sen kaç haftalıksın
Mlkysf hayallliiim ayyy çok karışık bu ya ben takvimden 31 yaş Aralık ayına baktım kız gösteriyor otomatik hesaplamalar bazi erkek bazi kız diyor anlamadım bisey