Ozge hayallliiim ayrı hesaplaması varsa merak ettim. Çünkü bende cinsiyeti bir tek çin takvimi doğruyu söylemedi. Belki hesaplaması doğru söyler. 😂
hayallliiim Ozge bak attığım tablo varya miladi yaşına ekleme yapıyorsun mesela ben 1993 dogumluyum temmuzda dogdum orada 1993 yılında yazan aydan günden önce dogduysan 2 sonra dogduysan 1 ekliyorsun
hayallliiim Ozge ama bazı sitede direk hamike kaldıgın yıldan dogum yılın çıkarılıyor sonra da dediğim gibi ekleme yapılıyor bazı sitelerde direk miladi yaşa ekle dyor ondan siteler farklı
hayallliiim Ozge mesela bende sıkıntı ne biliyor musun attıgım resimde ocakdan sonra dogdum ben yaşıma 1 ekliycdm ama sıkıntı şurada ben yıl olarak 29 ama miladi yaş olarak temmuza kadar 28 yaşındayım yani 28 emi 29 amı ekleme yapcam iş orada karışıyor
Ozge hayallliiim şimdi ben 9şubat 1993 doğumluyum son adet Ekim. Çin takvimine göre 28 yaşında mı hamile kalmış oluyorum?
Unlukacar hayallliiim canım benimkine de bakarmısın ben anlamadım 20.07.1987 hamile kaldığım 20.12.2021
cnsl_tyfr hayallliiim canim banada bakar misin bi saattir bakıyorum çözemedim. 20.10.1996 doğum tarihim son adet tarihim 26 ocak bebeğin tuttuğu tarih 9 Şubat sana zahmet bakar misin
Mlkysf hayallliiim Ben 91 temmuz doğumluyum yıla göre 31 ama daha doğum ayım gelmediği için temmuza kadar 30 yaşında olduğum için 30+1 oluyorum yani çin takvimine göre.Doğru anlamışmıyım😀
hayallliiim Ozge evet mesela 25 Ekim adet temizlenme Kasım ya sen kasıma bakıyorsun kaç haftalıksın öğrenince yazsana merak ettim
3babymom hayallliiim ben de hiç anlamıyorum bakar bilir misiniz bana da rica etsem Aralık 1993 doğumluyum Eylül’de doğum olucak inşallah çin takvimine göre cinsiyeti ne oluyo gerçi diğer iki çocuğumda arkadas bakmıştı tutmamisti :)