Mlkysf hayallliiim ayyy çok karışık bu ya ben takvimden 31 yaş Aralık ayına baktım kız gösteriyor otomatik hesaplamalar bazi erkek bazi kız diyor anlamadım bisey
hayallliiim Mlkysf neden biliyormusun şimdi sen ve ben yıl olarak yeni yaş ama temmuz gelmediği için daha doldurmamış gözüküyrz seni bazı sayfalar 31 bazıları 32 hesaplıyor sıkıntı orda işte ah onu çözsek
hayallliiim Mlkysf bence kız neden çünkü miladi yaşım 30 bir ekle 31 e bakacaksın senin kaç haftalık belli olunca yazarmsn
hayallliiim cnsl_tyfr valla eğer ayı doldumamız lazım sa yaş olarak 26 yaşındasın erkek ama yıl olarak bakılıyorsa kız sen kaç haftalıksın
hmyra95 hayallliiim Banada bakabilirmisin canım doğum tarihim 03.09.1995 son adet tarhim 7 aralık kaç yaşına bakmam lazım
hayallliiim cnsl_tyfr bence yıl değil ay olarak yaşı doldurmamıx lazım senşnkş erkek bence belli olunca yaz bana olurmu
cnsl_tyfr hayallliiim canim 1 çocuğum var onun tarihlerini yazayım 2020 doğumlu istersen ona bak bi bakalim onu tutturacak misin 1 yaşında eğer o tutarsa doğrudur deriz
_Zubeyde_ hayallliiim 10. 03.1993 doğum tarihim ocak yada şubat 2022 net değil ama şubat olması lazım hamile kaldığım tarih bana da bakar mısınız
Mlkysf hayallliiim 13 haftalığım canım doktor emin olamadı yandan bakınca pipi var gibi alttan bakınca kıza benziyor dedi 😀
cnsl_tyfr hayallliiim hayallliiim 20.10.1996 benim doğum tarihim Bebeğe hamile kaldığım ay mayis 2020 Doğduğu tarih 31.01.2021
7171 hayallliiim rıca etsem benım yasımıda hesaplayabılrmısınız 1994 8 aralık dogumluyum aralıkta hamıle kaldım☺️