trakyalikizce nmtock41 anladım 😔😔 keşke yardımcı olabilseydim eğer yine bir şeyler duyarsam ya da bir şeylere denk gelirsem yazarım size :)
nmtock41 trakyalikizce teşekkür ederim çiğ bademle buldum çözümü şuanlık bakalım inşallah hep faydası olur bununda yoruldum artık mide yanmasından
NurAl68 nmtock41 bana da elma iyi gelıyor. Yağ,baharat,paketlı gıda,tatlı,turuncgıller,domates,tursu asırı artırıyor.
Birkuzucukbeklerken nmtock41 hahahah sorma ama yapacak bisey yok kizimda da öyleydim ben is yerinde elimde salatalık gezerdim serasi olan ablalar hamile oldugumu bilmiyorlardı daha o zaman patronlar hariç kimseye söylememiştim cok seviyorum diye birkaç güne bir salatalik getiriyorlardi bana 🤣🤣🤣🤣
nmtock41 Birkuzucukbeklerken şanslıymışsınız , ben almadım çok gereksiz pahalı diye aslında iyi gelirdi çok öneriliyordu aman herşey pahalı zaten ya
Ftskoc Az önce bı posta daha yazdım. Kızlar benm ilk gebeliğim de Dr panthec diye bir mide ilacı vermişti. Son ayi öyle rahat geçirdim ki anlatmam. Öncesinde resmen uyku sıfırdi. Sabaha kadar eksimeden kusuyordum. İlacın etkisi şükür çok iyiydi. Dr unuza danışın uygun görürse kullanın 💕
Birkuzucukbeklerken nmtock41 sorma bu sene is yerim henüz açılmadı savaştan dolayi ucretsiz izindeyim sadece esim calisiyor cok zor geçinmek kizima zor yetiyoruz gercekten allah yardimcimiz olsun
Seydaa_38 nmtock41 36+3 gebeyim ve mide yanlarında geceleri uyuyamadigimi biliyorum ve karşı komsum bana dediki hazır helge varya markette satılan sade ondan ye rahatlatır dedi evde de vardı ve denedim anında rahatlattı kızlar denemenizi tavsiye ederim şuan onunla rahatlıyorum yoksa ağzımdan ateş çıkacak yani o derece eğer sizede yardımcı olduysak dua edin bize yeterli 🤭🙏🙈🧚♀️♥️💋
VeraAnnesi nmtock41 Son trimester a girdiğimi mide yanmasıyla an itibariyle anladım. Umarım uzun süreli değildir sizinki gibi 🤦♀️ Süt iyi geliyor deniyor içiyorum şuan ama ateş var sanki boğazımda..
nmtock41 VeraAnnesi çiğ badem de çözüm buldum şimdilik ben en başından beri yaşıyorum gına geldi siz de atlatırsınız umarım 🙏🏼🙏🏼😍
Limonzeytin nmtock41 Taze nane yaprağı 4.5 dal koparıp yiyin işe yarıyor ben hala öyle yapıyorm ilaç kullanmak istemedğm için gçmş olsn