Eflinbebis Geceleri uyumak mı uyumamak mi bilemedim Bnde kızlar gündüz uykusu daha tatlı geliyor bana gece her yerime ağrıyor tıkanıyor derken bide VC olunCa işkence resmen gundz koltukta rahat uyku gelio 😁
Aselsevde Deva22 siz yine iyisiniz ben bitek sol tarafıma yatabiliyorum sağ tarafıma dönünce kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum neden böyle oldu anlamadım normalde hep dönerdim ama şimdi sol dan başka yere donemiyorum 🤷
samila Aselsevde benimde tam tersi sola belli bir süre yatınca nefesim kesiliyor oyüzden hep sağa yatıyorum malesef 😢
Deva22 Aselsevde psikolojik olabilir mi acaba ben tek sola yatsam zaten yarım saatte bir dönüyorum kalkıp oturmam gerekir
Svg02 Deva22 magnezyum eksikliği ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Yoksa bu kadar kısa süre üstüne yatmakla ağrımaz. Ben yarım saattr bir faln degistiriyorumdur yönümü ona rağmen ağrıyor
Deva22 Svg02 üstüne yattığım taraf ağrıdığı için ben ağırlığıma bağladım ama olabilir doktor magnezyumu kabızlık durumlarında kullan dedi o yüzden sürekli kullanmıyorum
Zelaldua Deva22 altıncı yedinci aylar evet fena kemik ağrısı okuyor doktora söyle magnezyum yazsın iyi gelecek
Deva22 Zelaldua yazdı ama kabızlık durumlarında kullan dedi ben de o yüzden sürekli kullanmıyorum kalsiyum yazdı bir de suda eritilen onunda ben ihmal ediyorum
Sumiire Arzu24 20li haftaların sonlarına doğru başladı yanlış hatırlamıyorsam gece tıkanıyo sabah hiç bişey olmamış gibi açılıyo bazen kalkıp yıkıyorum nemlensin diye biraz rahat ediyorum ama nafile birde burnum azcık buyudu sanki erkek bebekte buyur dediler ama benimki kız
Eflinbebis Arzu24 tek taraflı oluyor arada cnm .. sanırım odanın nem yada havasından olur 🙄 sürekli ve devamlı olarak sürmüyor
Cansucannnn Kizlar ben de aynı durumdayım 40+1 bugün, sola yatmaktan sol tarafim komple gidiyor sabahları sol kalçama bacağıma basamiyorum topallayarak yürüyorum. İnanmazsınız sol gözüm baskıdan daha küçük oldu sol tarafımdaki dişlerim bile ağrıyor :(
121 Deva22 kalçalarımın yan tarafı öyle ağrıyor ki böyle kendi kendime masaj yapıyorum hemen yalnız değilmişim 🥺
Buseyllzr Deva22 bende de ilk defa 2 gündür ağrılar başladı 26+4 olduk bugün belim ve kalcam çok ağrıyor uyuyamıyorum normal mi acaba bu haftalarda 🥺
Arzu24 Sumiire benimkinde kız doğumda gecr mi ki ya burun tıkanıklığı gece daha çok tabi ama gndzde dewam ediyor genelde hangi tarafa yatarsam o tarafım tikanyo gibi
Aysh89 Ben 18 + 2 yim bnde bir sağa bir sola dönüyorum bir de normal de bel ağrım olur şimdi 2 katı oldu ağrılar gece de sürekli uyanıyorum gündüzde çalışıyorum ayakta uyuyorum resmen
Sumiire Deva22 aynennn bende gündüz pek bişey yok akşam olunca bütün ağrılar geri geliyo en bıktıgımda burun tıkanıklığı 🥴