Deva22 Svg02 üstüne yattığım taraf ağrıdığı için ben ağırlığıma bağladım ama olabilir doktor magnezyumu kabızlık durumlarında kullan dedi o yüzden sürekli kullanmıyorum
Deva22 Zelaldua yazdı ama kabızlık durumlarında kullan dedi ben de o yüzden sürekli kullanmıyorum kalsiyum yazdı bir de suda eritilen onunda ben ihmal ediyorum
121 Deva22 Kıyamam valla çok iyi anlıyorum umarım doğumdan sonra düzene girer hep sırt üstü ve yüz üstü yatıcam bende gerçi o zaman da emziriyo olacağız bir şey olur mu acaba
Aysh89 Deva22 evet uyukluyorum işte hepimize kolaylık versin de sağlıkla alalım minikleri kucağımıza 😇
Perilisa Deva22 hemde nasıllllll kalça kemiklerim çürümüş gibi ağrıyor 😆 her saat başı uyanıyorum 🤦🏻♀️ 37+6 olduk
Sumiire Deva22 aynennn bende gündüz pek bişey yok akşam olunca bütün ağrılar geri geliyo en bıktıgımda burun tıkanıklığı 🥴
Deva22 Sumiire ben burun tıkanıklığını 9.haftadan beri çekiyorum 3 hafta öncesine kadar oturarak uyuyordum en son hastalandım doktorum sprey kullan dedi ondan sonra rahat ettim kimileri zararlı diyor ama Doktorum kullanabilirsin dediği için bırakamıyorum 😄
Ecoli28 Burun tıkanıklığı , ağız kuruması , bel ve karın ağrısı … şimdiden böyleyse sonumuz ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nilizze Svg02 efeclar die bi magnezyum kullanıodum magnimore geçtim 29 dan 34 e kadar felaket acılar cektim sanki bu ilaç mucize oldu sanırım yetersiz kalıyordu siyatik kas sıkışması kramplar vardı şükür yüzde 75 azalttı tuvalete kalktığım zaman sızlama ve agrı daha hafif 36 ya gelmek üzereyim bu hafta rahat gecti 🙏 son 19 günüm Allah yardımcısı olsun herkesin hiç kolay değil🤷🏼♀️😉
Svg02 Nilizze ben de ocean extramag kullanıyorum. Kasılmalara iyi geldi atakta duramıyordum ama gece ağrılarını geçirmedi. 33. Haftadayim ben de az kaldı sabır 😀
Sumiire Deva22 ben sadece gece oluyo sabah kalkıyorum hiç bişey olmamış gibi normale dönüyorum gece birkaç kere kalkıp su çekiyorum oda biraz rahatlatıyo ama ne bileyim ilaçta kullanasım gelmiyo
Nzlasln Deva22 ben daha az önce ağrıdan uyandım sağa dönüyorum sağ kalçam ağrıyor sola dönüyorum sol kalçam ağrıyor 😣
Deva22 Sumiire idare edebiliyorsan kullanma tanı ben de aylarca direndim en sonunda hastalandım doktor kullan artık deyince başladım ama şimdi de bırakamıyorum