Deva22 Sizin de sürekli sağ sol yatmaktan kalçalarınız acıyor mu yarım saat sürmüyor acısıyla uyanıyorum sabaha kadar dön dolaş en sonunda kalkıp oturarak uyuyorum 🤣
Nesraa_ Deva22 maleseff bende aynıyım gece zaten 6 7 defa tuvalete kalkiyorum birde yatarken kalçalarım uyuşuyor resmen bazen sırt üstü uyanıyorum ama ne kadar öyle yattigimi bile bilmiyorum 🙈
Gorkemm Deva22 hele bacak ağrıları Allah’ım Allah’ım sanki kopacak bacaklarım hele bi de tek tarafa yatırıyorsa bebiş o gece ızdırap oluyor zaten artık sabah olsun dediğim kaç gece yaşadım bilmiyorum ve daha 29 haftadayım ilerisi çok karanlık😂😂
Svg02 Deva22 hem de nasıl acıyor. Her gece aynı sürekli uyanıyorum nasıl bir bacak ve kalça ağrısıdır o ya uykular haram oldu. Magnezyum kullandığım halde böyle 🙄
Deva22 Nesraa_ kaç haftaliksin ben göbeğimden sırt üstü yatmayı bırak donemiyorum bile önce kalkıp yatakta oturuyorum ondan sonra dönüyorum 🤣 ama kalçalarım çok acıyor yaa bir bana mı oluyor bu bilmem
Deva22 Gorkemm valla ben de artık gece olsun istemiyorum ilk haftalardan beri burun tıkanıklığı yaşadım öyle uyuyamadım şimdi doktor sprey verdi rahat ettim bu defa da gobis büyüdü kalçalarım kolçak ağrıdan 🤣
Oxorza Ayyy bende öyleyim yaa sürekli sol tarafa yatmaktan belim uyusuyor sürekli sola mı yatiyonuz sizde ☺️
Deva22 Oxorza ben sürekli sol değil sağ sol dönüşümlü yapıyorum oyleyken bile kalçalarım çok acıyor sabah olmadan kalkıp oturarak uyuyorum
el_ah Oxorza sağa yatırmıyor bebek sağa yattığımda huzur vermiyor illa sol olacak sırt üstü en fazla 5 dakika yatıyom oğlum solcu herhalde sol dışında huzurlu değil 🤰🏻🍼🧸
Deletedmom727271 Sağ ve solumu hissetmiyorum artık 🤣😂😂 onları dinlendirmek için 10 dk sırt üstü yatıyorum sonra yine devamke sjsjsjs
Senaoztrk Deva22 ya benimde gece yatınca bunumdan nefes alınca burnunun içi sızlıyor böyle aciyor bı değişik ya acaba hamilelikte mi.oluyor bazen gündüz bile öyle oluyor
Deletedmom727271 Deva22 yetmiyor da işte yettiği kadar 😂😂😂 bir de öyle uyuyakalırsam diye anca 10 dk sjsjaj
Mercimekveannesi35 Bende 36+5 im aylardır yan yatmaktan uyuyamıyorum,sürekli uyuşuyor yarım saatte bir uyanıp inliyorum ağrısından kalçalarımın,sırt üstü uyuyabiliyorum bi tek onda da bebiş iyi değil diye vicdan azabı ile uyanıyorum🙁
Deva22 Mercimekveannesi35 sırt üstü değil de sağa yatıyorum ben ama sağ tarafım da çürüdü artık yarım saat aralıksız uyuyamiyorum acısına uyanıyorum az kalmış senin de Allah kolaylık versin
Nilizze Svg02 efeclar die bi magnezyum kullanıodum magnimore geçtim 29 dan 34 e kadar felaket acılar cektim sanki bu ilaç mucize oldu sanırım yetersiz kalıyordu siyatik kas sıkışması kramplar vardı şükür yüzde 75 azalttı tuvalete kalktığım zaman sızlama ve agrı daha hafif 36 ya gelmek üzereyim bu hafta rahat gecti 🙏 son 19 günüm Allah yardımcısı olsun herkesin hiç kolay değil🤷🏼♀️😉
Svg02 Deva22 magnezyum eksikliği ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Yoksa bu kadar kısa süre üstüne yatmakla ağrımaz. Ben yarım saattr bir faln degistiriyorumdur yönümü ona rağmen ağrıyor
Sumiire Deva22 sersem gibiyim kac gündür bugun koltukta otururken uyumuşum telefon sesine ıyandım o derece gece olunca burun tıkanıklığı geliyo bana ayak agrusı kalca agrısı cabası dönerken ayrı bi yorgunluk hissediyorum bazen senin yaptıgın gibi kalkıp oturuyorum yatakta simdi sağımada yatamamaya başladım belim batıyo çişim geliyo hayırlısıyla doğum vaktimiz gelsede doğursak 🤲