bende alacam doğumdan sonra. herkesin maaşına göre yatıyor diye biliyorum. askari ücretle çalışanla,bir memurun alacağı para aynı değildir sanırım.siz son 3 ayki maaşınızdan hesap yapabilirsinz
Rapor parası
[silindi]
caganin_annesi Rapor parası aldınız maaşa göre değişkenlik göstermektedir, bulabilirsem size atayım hesaplama nasıl yapılıyor diye
[silindi]
caganin_annesi https://imgyukle.com/i/EvJz8p yapabilmişimdir umarım ☺️
Rapor parası ne kızlar her doğum yapan memur alabilir mi😊
caganin_annesi nedir bu acaba tam olarak? Devlet memurları yararlanabiliyor mu? Şartları nedir?
SiibeLLa evet ama ben ücretli öğretmenim değişiyor her ay maaşım ne kadar derse girdiysem o kadar alıyorum. Yakınlarda alan var mı diye merak ettim.
[silindi] benim maaş kesin belli değil işte bir ay üç alıyorum bir ay bir 😂 kaç saat derse girdiğime bağlı oluyor.
Mavi26 devlet memurları yararlanır . Çalışan kadınlara yönelik yatırılan para. Son bir yılda 90 gün priminiz yatırılması gerekiyor.
caganin_annesi maaşa göre yatıyor canım ben toplu şekilde değil de her ay düzenli olarak aldım hemen hemen 20 bin lira kadar
[silindi]
caganin_annesi özelde öğretmen misiniz 😂 Onu hiç bilmiyorum o zaman 🤦🏻♀️
Nurcanatila6 geliriniz ne kadar normalde bir ayda
[silindi] ücretli öğretmenim devlette ama saatlik ücretle çalıştığımız için bir ayda kaç saat çalışmışsak o kadar ücret alıyoruz. Saatlik ücretimiz 27 lira bir ay 72 saat çalışmışsam bir ay 47 saat çalışmış olabiliyorum bize bağlı değil saatler.
Benim gibi markette çalışan var mıı doğum iznine kaçıncı ayda ayrılacağımız hakkında bilgisi olan🥰
caganin_annesi şartları nedir tam bilmiyorum da doğumdan önce 3 ay sigortalı çalışmak mı sadece
caganin_annesi 5 küsur
Sedaaa95 doğumdan önceki bir yıl toplam 90 gün sigorta olması gerekiyor doğum rapor ücreti yazin Google her şeyi anlatıyor
Nurcanatila6 zaten mantıken maaşınızı 4 le carpiyorlar işte
Kadriye11 32. Haftaya kadar çalışabilirsiniz sonrası size ve doktorun iznine bağlı ben 37. Haftaya kadar çalışacağım.