caganin_annesi Kadriye11 32. Haftaya kadar çalışabilirsiniz sonrası size ve doktorun iznine bağlı ben 37. Haftaya kadar çalışacağım.
Lulikli caganin_annesi benim ilk kısım bi kaç güne yatar muhtemelen. Devlet memurları alamıyor. Ben de ücretli öğretmendim 😊
BaHaR_213 Lulikli bende ücretli yapıyorum şu an 30. Haftamdayım. Süreç nasıl ilerdi bende almak istiyorum fakat ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tam olarak
Gamze1013 Lulikli nasıl yaptınız bizim idare rapor alınca sigorta çıkışı yapılır dedi o halde de para yatmıyor sanırım nasıl olacak bilemiyorum
12345-3 Lulikli merhaba bende ucretli öğretmenim raporu okula vermek dışında yapmamis gereke bisey varmi acaba sgk vs
Dilek1001 Diyelim ki 32. Hafta değil de daha erken çıktık sigortam iki buçuk senedir yatıyor devamlı alma hakkım oluyor mu 32. Hafta zorunlu mu kızlar
ayse-huseyin16 Dilek1001 32. Haftadan önce doğum iznine ayrılamıyorsunuz hatta 32. Haftadan önce iş yerinden çıkışınız yapılırsa yine alamıyorsunuz diye biliyorum detaylı bilgi almak için alo 170 arayabilirsiniz
Lulikli caganin_annesi tabiki muhtemelen 7 haftalık yatabilir 39+0da doğum olduğu için. Ama muhasabeci 3e bölünmd falan da demişti. Göreceğiz 😅
Tubatural caganin_annesi bende tam bilmiyorum ama 32 hafta raporu aldim 34 haftamda dogum yaptim 1500 para yatti simdi nisanin 15 ni bekliyorum dogum sonrasi raporu nekadar yatcak
Kuzucuk12 Tubatural merhabalar 32 haftadan sonra çalışıp 34 te iZine ayrılınca ücret değişiyor mu acaba
Tubixx Tubatural bende 32.hafta da rapor aldım ama hala yatmadı.nerden baktınız yattığına.e devletten bakıyorum sürekli ama yok malesef
Extreme34 caganin_annesi ben de ücretli öğretmenim 31 hafta olduk bugün.32 de çalisamaz raporu vericem erken doğum riskinden ötürü 10 gündür de raporluyum.Ben de merak ediyorum biz ne alırız acaba?Birde erken doğumda alabiliyor muyuz ki?
caganin_annesi Extreme34 ücretli öğretmenler alamaz dediler ama alıyor herkes bizimkiler sorun yapacak gibi oldu ama hallettik gibi bakalım
caganin_annesi Dilek1001 ücretli öğretmenlik yapıyorum gittiğim yerde uzak valla ama yürümek iyi geliyor bebise yatırım yapıyoruz
Dilek1001 caganin_annesi ben markette çalışıyorum maalesef aldığım maaş felan iyi asgarinin baya üstünde ama çalışmak zor geliyor
Extreme34 caganin_annesi yok alıyoruz okul idaresinin biz raporu verdikten sonra sigorta çıkışı yapmaması gerekiyor sadece.
caganin_annesi Extreme34 benimkiler işte sen ek ders karşılığı çalışıyorsun çalışmazsan SGK çıkışını yaparız dedi. Ama başka birimlerle konuşmuşlar alabilir denmiş çıkış yapmayacaklar sanırım.
Dilek1001 caganin_annesi hayir 13. Haftadayim suan 24e anca dayanırım ben keşke 24 olmis olsam suan 😐
Extreme34 caganin_annesi Bizim de yasal hakkımız canım,herkes alıyor onlar işi bilmiyor bence.Yedirme sakın hakkını.
Zeynepppdyg caganin_annesi bunu özel sektör yapıyor bende hamileyim dedim 32. Kadar çalııcam ,doğumdan sonrada çalışmıycağımı biliyorlardı bakıcak yok vs diye şimdi diyorlar 32 .haftada ayrldğnda çıkışını yapalım ama çıkış yaparlarsa rapor ücretmi alamıyorum bKalım nasıl halledicem🥲
caganin_annesi Extreme34 ay peşine düşüp kavga etmesem zaten vermezler baktılar disliyim tamam oldu olay 😂
Estrella Extreme34 Canım devlet memuru musun? Nedir bu rapor parası anlamadım ben tam olarak nedir, neden dolayı alınır, kimler alabilir, nereden alınır 🙄
caganin_annesi Dilek1001 gözünde büyütme bence, bende istemiyorum çalışmak ama aldığım maaşı çeyrek yapıyorum rapor parasını da bilezik alcam bebeğimin ilerde bir ihtiyacini karşılarım her şey onun için 💕