@"Rzrnay bizimki de kaç kere gittik göstermedi hep bacakları kapalıydı,kızımız olacak kısmetse 😃
Kız bebek belirtisi mi?
Rzrnay Erkeklerde de olabiliyor, benim de bebeğim acmadı ve göstermemişti. Doktoru zorlamıştı
ilaydaelcinn_1 canım maşallah ben 3 defa gittim sırf cinsiyet için kendini gizliyo tam bişey diyemir doktor kıza benziyo sadece diyo bu arada 20+3 um heralde dogurunca öğreneceyiz cinsiyetini😊
Rzrnay benim kız 15. Haftadan itibaren açmıştı 😆hahahhaha
Şimdide bez bağlanmıyor bacakları kapatıyor 😆😆
Rzrnay benim kızdı sakladı arkadaşın 3 üde oglan ilkini bilmiyorum ama diğer ikisi hep kız heralde dedik baya geç gösterdi hatta ilk kız da denildi geri erkeğe dondu
Karacaaa oyy kuzum benim 🥰🌸 bayağı inatçı olacak desene , detaylı yaptırcak mısınız 🥲
ilaydaelcinn_1 evet canm düşünüyorum detaylı için ama gün almadm daha,😊
Karacaaa bizimde yarın detaylımız var, sizde muhtemelen detaylıda öğrenirsiniz cinsiyeti kesin olarak 😍🙈🧚🏼♀️
Rzrnay Benimki de göstermemişti canım zar zor baktı doktor kız dedi ama genelde duyumum da şu kız çocukları çok mide bulantısı yapmaz diyorlardı ben inanmıyordum ama benim çok az bulantım oldu ve gerçekten yüzüm gözüm komple değişti
ilaydaelcinn_1 ins canm sende güzel haberler alırsın 🙏
Biroglanannesiii benim de maşalllah hiç bulantım olmadı. Ama yüzümde hiç değişiklik olmadi