Mrvaydnn @"Rzrnay bizimki de kaç kere gittik göstermedi hep bacakları kapalıydı,kızımız olacak kısmetse 😃
Semaan Rzrnay alakası yok 🤣benim oğlumda cok geç gösterdi doktor bu kadr utangaç erkek görmedim diyodu hatta olabilir bunun cinsiyetle alakası yok bugün ikinci oğlumu öğrendim yine bacakları kapalı bi şekilde gördük ama yine erkek🤣 cinsiyete bağlamayın bence
Kizilkafaa Rzrnay Erkeklerde de olabiliyor, benim de bebeğim acmadı ve göstermemişti. Doktoru zorlamıştı
Gorkemm Rzrnay biz detaylı ultrason da anca öğrendik 21. Hafta da o zamana kadar kız dedi doktor o zaman erkek çıktı kordonu bacak arasına almış meğerse
Karacaaa ilaydaelcinn_1 canım maşallah ben 3 defa gittim sırf cinsiyet için kendini gizliyo tam bişey diyemir doktor kıza benziyo sadece diyo bu arada 20+3 um heralde dogurunca öğreneceyiz cinsiyetini😊
zeytinkiz Rzrnay benim kız 15. Haftadan itibaren açmıştı 😆hahahhaha Şimdide bez bağlanmıyor bacakları kapatıyor 😆😆
user124578 Rzrnay benim kızdı sakladı arkadaşın 3 üde oglan ilkini bilmiyorum ama diğer ikisi hep kız heralde dedik baya geç gösterdi hatta ilk kız da denildi geri erkeğe dondu
ilaydaelcinn_1 Karacaaa bizimde yarın detaylımız var, sizde muhtemelen detaylıda öğrenirsiniz cinsiyeti kesin olarak 😍🙈🧚🏼♀️
Biroglanannesiii Rzrnay Benimki de göstermemişti canım zar zor baktı doktor kız dedi ama genelde duyumum da şu kız çocukları çok mide bulantısı yapmaz diyorlardı ben inanmıyordum ama benim çok az bulantım oldu ve gerçekten yüzüm gözüm komple değişti