Kızlar ,benim bebiş her kontrole gittigimde kendini göstermiyor. Bacakları kapalı . 3 kere cinsiyet için gittik ama kendini gostermiyor. Kendini geç gösterince genelde kız bebek diyorlar.
Sizin de öyle mi olmuştu?

Evet kız bebek oluyor genelde göstermeyince, benimki de öyleydi.

Rzrnay benimd ekızım olcak inşallah her gittiğim de kapatıyor olabilir

Rzrnay sürekli bacakları acıktı bizimkinin tam gösteriyordu hep kız bebek 🥰

Rzrnay Külliyen yalan 😂🤷 benim prensesimmmm bacaklarını açıp açıp havaya dikiyor her seferinde 😍 ben burdayım der gibi maşallah 🧿

Rzrnay aynen öyle canım benimkilerde göstermiyor doktorum zar zor tahmin etti kız diye 🤭🍯😍

@"Rzrnay bizimki de kaç kere gittik göstermedi hep bacakları kapalıydı,kızımız olacak kısmetse 😃

Rzrnay alakası yok 🤣benim oğlumda cok geç gösterdi doktor bu kadr utangaç erkek görmedim diyodu hatta olabilir bunun cinsiyetle alakası yok bugün ikinci oğlumu öğrendim yine bacakları kapalı bi şekilde gördük ama yine erkek🤣 cinsiyete bağlamayın bence

Rzrnay Erkeklerde de olabiliyor, benim de bebeğim acmadı ve göstermemişti. Doktoru zorlamıştı

Rzrnay biz detaylı ultrason da anca öğrendik 21. Hafta da o zamana kadar kız dedi doktor o zaman erkek çıktı kordonu bacak arasına almış meğerse

ilaydaelcinn_1 canım maşallah ben 3 defa gittim sırf cinsiyet için kendini gizliyo tam bişey diyemir doktor kıza benziyo sadece diyo bu arada 20+3 um heralde dogurunca öğreneceyiz cinsiyetini😊