elmaliiturtaa [silindi] ben haftada 1 değişiyorum yazında haftada 1 nevresim 2 güne 1 yastık kılıfı değiştiriyorum yoksa pis hissediyorum kendimi😂😂
Busraaaaaaaaaaa12 [silindi] benimkiler ozdilek markası kim girip odama bakicakmis 15 günde 1 4 yıl oldu halen sıfır gibi
Busraaaaaaaaaaa12 [silindi] birlikte mi yaşıyorsunuz sanane ondan ya tövbe estağfurullah yatak bu ya ne yaptığınızı da soylede içi rahatlasın pislik
[silindi] Busraaaaaaaaaaa12 Hayır birlikte yaşamıyorum şükür birlikte yaşasak çoktan sinir hastası olmuştum balkonda çamaşır asarken görmüş beni
mirage333 [silindi] bu kaynananizlik bir durum degil bence. Siz 1 ay kaldiginda koktugunu falan hissetmiyormusunuz yastığın?? Ben cok terleyen biri degilim ama eşim çok terler benim onun yastigıni bile koklarım ben 🤭
Rabiakoksal [silindi] her pazartesi muhakkak nevresimimi değiştiririm aynı nevresim uzun süre kalınca uyuyamıyorum 🤷♀️
Cicilibicili [silindi] haftalık değiştiririm ben hatta bazen yastık kılıflarını daha erken değiştirdiğim oluyor
Carriebradshow [silindi] haftada bir değiştiriyorum. Elimden gelse 4 güne bir değişirdim ama zor oluyor 😄 solması umurumda değil zaten açık pastel tonlar alıyorum. Temiz nevresimde uyumak bana huzur veriyor. 20 gün beklesem çatlarım heralde 🤭
Afra_123 Haftalık değişmesi gerekiyor bence yani en geç 2 hafta olsun hadi ama 2 hafta bile çok fazla . Bende yeni evliyim ama bütün nevresimlerim soldu çok da önemli değil açıkçası temiz olmasını tercih ederim.
Karelinannesi [silindi] haftada bir değiştiriyorum ama hassas programda yıkıyorum hiçbirşey olmuyor 🙏🏻
Boesie [silindi] Ayda bir gercekten az bence haftada bir degistiriyorum hadi en fazla 2 hafta ama onu bile bulmuyor cogu zaman