eslemsi [silindi] kiz ne sıkı 20 gunde 30 gunde bir degismek az bile en fazla 2 hafta yatilir bi nevresime. Benimkiler acik renk sapsari oluyor yazim 3 4 gun icinde. Yazin 2 haftayi bile bekletemiyorum ve hep 60da yikarim hic solmadi markasi karaca
Suzanne Kışın haftada bir şuan hamilelikten dolayı iki haftada bir anca yapabiliyorum yazın daha sık üstelik ütülemeden de içim rahat etmiyor ütülemesem 3 günde bir değiştiririm mis gibi koksun
NslhnAltun5580 [silindi] hafta da bir değiştiriyorum ben renkleri solmayan soft renkler tercih ediyorum kalitesi de önemli tabi %100pamuk olmalı ben böyle tercih ediyorum 😊🤷🏼♀️
Beno [silindi] her cumartesi 🌺 bı huy oldu cuma bile değiştirsem mesela cumartesi günü olunca kafama takılıyor bugün cumartesi değiştirmem lazım diye😁 şimdi kocaman gobegimle biraz zor oluyor ama yinede her cumartesi yine degistiriyorum
Lavanta27 [silindi] bende ayda bir bazen daha çabuk değiştiriyorum kirlendiği zaman tabi hemen yıkarım ama hergün o yatağa temiz pijamalarla temiz giriyoruz birde ben ütülüyorum sık sık yıkayınca rengleri hep gider bacım🤷🏻♀️
nonparisienne [silindi] haftada 1 alezine kadar,genelde pazar günleri, yastık kılıfları 3-4 günde bir
kivirciginannesi [silindi] 1 ay mı? Kokar yahu. Her Pazar nevresim değiştirrim. Değiştireceğim gün de yatağı akşama kadar sermem hava alsın diye. Eğer gözüme bişey takılırsa haftada 2 değiştirdiğimde oluyor. Ama yastıklar 3-4 günde bir zaten değişmeli cilde bile zararlı.
girayinannesi Ebru122 kız burda herkes Kadir ezildi olmuş utandım kalktım çarşafları söktüm bende ayda bir değiştiriyordum
Lk34_ [silindi] her hafta pazartesi değiştiririm sabit😁yastıkları bazen 3 gune bir flan bile olur yazın terledigimiz için
Deletedmom7373700 [silindi] abartıyor musun 😂 beni görseler ne derler acaba 😂 yazın haftada 1 koşun haftada 2 kere değiştiriyorum ama tabi bu süreçte kışın birer kere yastık yüzü değişiyor yazın da Nevşehir değişmeden 2 kere yastık yüzü de değiştirmiş oluyorum
Nur_1 Ben haftada 2 kez nevresim takımını komple değişirim haftada 1 yastıkları yıkarım ve alezi de ek olarak değişirim✨